Monster vs MSI

TBBulgurlular

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Yarın Kadıköy'e gideceğim MSI ve MONSTER mağazalarını ziyaret edeceğim. Herkes Monster hakkında iyi kötü yorum yapıyor ancak yerinde gidip görmek incelemek istiyorum.

Eğer denildiği gibi kasa kalitesi iyi değilse almıyacağım ve gidip MSI alacağım.

Kendice verdiğim karar şu. Donanım yüksek diye atlayıp düşünmeden incelemeden kasası alınmamalı. Sonuç olarak piyasada bir sürü 2000 TL üzerindeki telefon donanımına sahip olup yarı fiyatından satılan telefonlar var. Sonuçta bir kaç ay sonra yüksek donanıma sahip ama paneli ekranı kaliteli olmayan telefon çöpe gidiyor.

Tabi Monster ların kasaları belkide kaliteli belkide parasını hak ediyor. Yarın gidip göreceğim umarım kalitelidirler. Sonuçta yerli bir marka kim istemez iyi olmasını.

Monster ve MSI dan 1 er adet model belirledim bütçeme uygun. Monsterda 970m ekran kartı. MSI da ise 965M ekra kartı bulunuyor MSI da ayrıca 128 GB SSD, fary cry 4 sırt çantası ve mouse de hediye olarak geliyor. (Vermeselerde olur aslında ama SSD vermeleri iyi oldu)

Aşağıda linkleri verdim siz olsanızz ne yapardınız?

MONSTER:
MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

MSI:
MSI GE72 2QE-034XTR Apache Core i7-4720HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX965M 17.3" Full HD FreeDos (ekstra hediyeli) | sanalmarketim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bir sağlamlık bekliyorsun bilmiyorum ama ben T5 v1.4.1 kullanıyorum 4 aydır ve bir sıkıntısını görmedim daha. Kullanmadan görmeden sağda solda duyduklarıyla ya da dünya markası değil dandiktir diye düşünüyorlar sanırım. Şahsen ben 4000 TL civarı bir para verdikten sonra oyunları ultrada oynamak isterim ama MSI'ın ASUS'un Türkiye'deki fiyatları 4000 TL ile bunu mümkün kılmıyor.

Aynı iki model arasında ben de gidip geliyorum. 2 hafta içinde birini alacağım. 970m ile 965m arasinda az bir fark yok beni en cok düşündüren konu o. Bende gidip bakmayı düşünüyorum. Msi ge72 2qe ye nereden bakacaksın? Vatan gold gibi mağazalarda msi bulamadım. Ayrıca gözlem sonucunda gördüğün farkları buraya tekrar yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı