Daha fazla
Ben McLaren'lerin yarışı kazanmasını bekliyorum.
Aslında Ricciardo'nun intikam alması ve Norris'in kazanması çok güzel olurdu. Tabii McLaren'ın alacağı puanı çöpe atması demek olur.Ben McLaren'lerin yarışı kazanmasını bekliyorum.
Aynen öyle. Öndeki araca yaklaştığında da yere basma kuvveti kaybı oluyor ve kirli hava yüzünden arkadaki aracın lastikleri yakın takipte daha fazla yıpranıyor.Normalde geçişin çok kolay olabileceği bir pistte herkes kanat açılarını inanılmaz derecede düşürdüğünden DRS' in pek bir etkisi olmuyor ve yine geçiş göremiyoruz.
Ters grid her pistte uygulanmaz. Belli başlı pistlerde uygulanır. Bu da yarışa heyecan getirmek için gayet mantıklı bir hamle. Yavaş sürücüyü ödüllendirme gibi bir durum yok. Ters grid ilk 10 veya ilk 8 pilotun yerleri değiştirilerek yapılacak. En sondaki takımlar en öne gelmeyecek. Ters griddeki amaç orta sıra takımlarını ön bölümde görmek ve farklı kişilerin yarış galibiyeti ve podyum mücadelesini görmektir. Ayrıca hızlı olan her yerde hızlı olur.Yani yavaş olan sürücü ödüllendirelecek? Mantıksız olur.
Geçen hafta Norris'e yakın bir iş çıkardı, Hollanda yapı olarak McLaren'a hiç uygun bir pist değildi ve bu tür pistlerde Norris'ten çok kötü fark yedi önceki yarışlarda. Belki ayarlar konusunda bir adım atmıştır, bu hafta ve sonrasında Rusya'da belki istikrar sağlamış olarak görürüz. Burada da fena gitmiyor şu ana kadar, tabii arabası bu pistte Ferrari'lere göre avantajlı ama belli bir istikrar yakalayabilmişse Rusya, Türkiye, Meksika gibi yarışlarda McLaren'ın 3. olması gereken puanları toplayabilir.Geriye kalan yarışlarda da ben Ricciardo'dan pek ümitli değilim.
Başta Kubica'nın spin attığı görüldüğü için kendiliğinden oldu sanmıştım. Tsunoda'nın çarptığını görünce arada kaldım, olabilecek bir şey. Ama kendi çarpıp aptal demesi...Dün Kubica'ya çarptı sonra adama aptal dedi.
Medyum olabilirim.Ben McLaren'lerin yarışı kazanmasını bekliyorum.
Ben de Norris'in kazanma ihtimalini görüyordum, totem bozulmasın diye dile getiremedim. Norris değil Ricciardo kazandı ama olsun, McLaren sonuçta.Medyum olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.