Moral nasıl yükseltilir?

Tertemiz bir küfür edip (sağlam küfür önemli burada) deşarj oluyorsun. Sonra s. lan hepinizi deyip, kolları sıyırıp giriyorsun oyuna.

Tecrübe konuşuyor. Gerçi ben anlattığım kadar hırslanmıyorum. Sadece R6 gibi oyunlarda aptal gibi ya da takım yüzünden ölünce biraz sinir katsayım yükseliyor. Oynayamazsam da F4 çekip farklı bir işle uğraşıyorum.

Dostum, R6'yı tek başına oynamak çok zor ve kötü. Topluluğu cidden kötü. Plat&Diamond'da trollük yapan, takımı bırakan çok kişi var (Solo oynuyordum. Çok nadir takım olarak takılıyordum.).
R6'nın sosyal medyadaki bir Türk grubuna üyeyim. Birkaç arkadaş olarak bıraktık biz. Şu an rahatız.
Bu oyunu çok oynuyorsan, özellikle de "solo" olarak oynuyorsan, bırakmanı veya takımla girmedikçe oynamamanı tavsiye ederim.
Benim söylediklerimi, bir öneri gibi düşünebilirsiniz.

Oyunun mekaniğini seviyorum, troll her oyunda var. Takımım yok diye oyun bırakmak bana saçma geliyor. Sezon yenilenince Plat'a kadar çıkıyorum sonra hep UnRanked oynuyorum. Bırakmak içimden geliyor ama 5. sezon pass'i aldığım için para boşa gitmesin diye oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…