- Katılım
- 5 Ocak 2019
- Mesajlar
- 3.529
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 6
Sen ne diyorsun eskiden iyi oynayınca chate küfür edip reportlandın falan yazıyorlardı ben ban yiyeceğim diye bilerek kötü oynuyordum 
Ben o kısımda evveliyatını gundiklediklerim diye küfür ediyorum(sağlam küfür önemli burada)
Oyunun mekaniğini seviyorum, troll her oyunda var. Takımım yok diye oyun bırakmak bana saçma geliyor. Sezon yenilenince Plat'a kadar çıkıyorum sonra hep UnRanked oynuyorum. Bırakmak içimden geliyor ama 5. sezon pass'i aldığım için para boşa gitmesin diye oynuyorum.Dostum, R6'yı tek başına oynamak çok zor ve kötü. Topluluğu cidden kötü. Plat&Diamond'da trollük yapan, takımı bırakan çok kişi var (Solo oynuyordum. Çok nadir takım olarak takılıyordum.).
R6'nın sosyal medyadaki bir Türk grubuna üyeyim. Birkaç arkadaş olarak bıraktık biz. Şu an rahatız.
Bu oyunu çok oynuyorsan, özellikle de "solo" olarak oynuyorsan, bırakmanı veya takımla girmedikçe oynamamanı tavsiye ederim.
Benim söylediklerimi, bir öneri gibi düşünebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.