Moral nasıl yükseltilir?

Ben de R6 oynuyorum ama oyunda toksik adam çok var, içimden diyorum ki ''ulan pis herif bi bekle, daha ilk oyunum, ısınayım güzel oynamaya başlarım'' ama İngilizce yetmediği için sadece bir kısmını çevirebiliyorum.
Boşver dostum Plat 2 de oldum Gold 3'e de düştüm sorun yok. Mesela ortamın sıcaklığı beni çok etkiliyor oynarken böyle biraz serin olması lazım. Yoksa hemen kaşınmaya terlemeye başlıyorum. Kafada da kocaman kulaklık bir hayli rahatsız ediyor. Benim kendim de uyguladığım şeylerden bahsedeyim.
1- Hafif Serin bir yerde otur ki oyun oynarken mıyışma.
2- Her zaman yanında en az 1 arkadaşın olsun ki bir şey olduğun da konuşup stress at.
3- Oyun oynadığın masan toplu olsun. Beni çok rahatsız eder dağınık olması.
4- Son olarak Mouse için baya yer bırak ki rahat olarak oynayabilir.

Boşver dostum plat 2'de oldum Gold 3'e de düştüm sorun yok. Mesela ortamın sıcaklığı beni çok etkiliyor oynarken böyle biraz serin olması lazım. Yoksa hemen kaşınmaya terlemeye başlıyorum. Kafada da kocaman kulaklık bir hayli rahatsız ediyor. Benim kendim de uyguladığım şeylerden bahsedeyim.
1- Hafif serin bir yerde otur ki oyun oynarken mıyışma.
2- Her zaman yanında en az 1 arkadaşın olsun ki bir şey olduğun da konuşup stress at.
3- Oyun oynadığın masan toplu olsun. Beni çok rahatsız eder dağınık olması.
4- Son olarak mouse için bayağı yer birak ki rahat olarak oynayabilir.

Mouse için yerim var lakin mousepad küçük. :/ Ama söylediğiniz diğer şeyleri uygulamaya çalışacağım ''arkadaş dışında''.
O an takımdaki diğer kişilere bak bu gerizekalılar yapıyorsa ben de yaparım de.

Şahsen benim üstümde çok etkili bir şeydir :)
O zamanında beni motive ediyordu çünkü takımım vardı ve hep en iyileri bendim. Ranklarını biliyordum ve uyguluyordum ama yabancıların ranklarını bilmediğim için pek etki etmiyor. Yine de uygulayacağım. :D

Mouse için yerim var lakin mousepad küçük. :/ Ama söylediğiniz diğer şeyleri uygulamaya çalışacağım ''arkadaş dışında''.
Bir şey eklemeyi unutmuşum karnın tok olsun ve su iç. Susuz kalma. Bu tarz etkenler performansı gerçekten etkiler. Ve Rainbow Six Siege rankın ne alabiliriz seni yanımıza.

Oynarken youtuber gibi kendi kendime konuşurum, dalga geçerek oynarım, hatta mizahi bir an yaşarsam oyunda kahkahaya dalarım bir süre bu şekilde oyun süresince iyi oynuyorum. Yani oyunu oynarken mizahi yorum yap kendince gayet kullanışlı bir moral yükseltme tekniği bence :D Asla hırsa dayalı oynama, her zaman sağlık olsun modunda ol.

Sende geri söv dostum. Ve dediğin oluyor bazen Rainbow Six Siege da öyle oynuyorum ki ben bile hayret ediyorum. Bazen 3-4 kill zor alıyorum. Olur bunlar normaldir. O an ki düşündüğün şeyler. O an ki rahatlığın hepsi etkiler bunları dostum. Tekrar dediğim gibi kafana takma ve oyununa bak :).
Sövmek hiçbir şey kazandırmaz. Sadece enerjin düşer.

Bir şey eklemeyi unutmuşum karnın tok olsun ve su iç. Susuz kalma. Bu tarz etkenler performansı gerçekten etkiler. Ve Rainbow Six Siege rankın ne alabiliriz seni yanımıza.
Şu an Platinum 3 ama takımım olmadığı için pek rekabetçi girmiyorum, ama takımla oynarken Platinum 2 idim.
Sövmek hiçbir şey kazandırmaz. Sadece enerjin düşer.
Biliyorum ama ağız alışmış bir kere, ona söylemesem bile kafamdan 7 sülalesini kalaylamış oluyorum genelde. :D

Küfrün acıyı azalttığı bilimsel bir gerçektir. Yanınızda kimse yoksa anneden başlayıp yerin 7 kat altına ardından göğün 7 kat üstüne çıkıp bitirin. Bitirdiğinizde çok rahatlayacaksınız. Şahsen kendi kullandığım bir yöntemdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı