Moralim çok bozuk

Çeşitlilik için kendini ittirmen gerek. Yerinde durup gereksiz yere depresif hallere bürünürsen kimse sana istediğin çeşitliliği tabağa sunup vermeyecek.
Beni sallayın konuyu açan kişi ile ilgilenin sonra gereksiz mesajdan ban alıyoruz.
Bunu tekrarlamama gerek yok. Merak etmeyin her yolu denedim maksimum 1 hafta sürdü o çeşitlilik. Bisiklet sürdüm, film izledim, AVM'ye gittim, kafa dağıtmak için yapboz aldım...

Her neyse. Şu an o kadar moralim bozuk ki daha fazla mesaj yazacak halim yok. Yarın okul var o bile benim moralimi bozmayı başarıyor.

Dostum onlar boş git yazılım öğren web sitesi kur böyle para kazanmaya çalış bilgisayarın başında cok zaman harcıyorsun zaten en iyi böyle olur .
Arkadaşa + veriyorum. Günün biri sırf canım sıkıldı diye Windows'u bırakıp Linux geçtim ve 1 Ay kendimi orada bırakmaya zorladım. Hayatımın en eğlenceli 1 ayı oldu. Bu tarz şeyler yerine LoL ve Minecraft (Allahım yazarken bile cringe oluyorum) "Yayın" gibi şeylere zaman verirsen alacağın zevk katlanarak yok olur çünkü o platformlardaki boş insan sayısı dünyadaki kum taneciklerinden fazla.

Bunu tekrarlamama gerek yok. Merak etmeyin her yolu denedim maksimum 1 hafta sürdü o çeşitlilik. Bisiklet sürdüm, film izledim, AVM'ye gittim, kafa dağıtmak için yapboz aldım...

Her neyse. Şu an o kadar moralim bozuk ki daha fazla mesaj yazacak halim yok. Yarın okul var o bile benim moralimi bozmayı başarıyor.
Calisthenics( zamanının çoğunu buna ver), Meditasyon (20-40dk her gün), Yeni bir dil (30dk her gün), Satranç(1-2 +15 dk maçlar) bunları denemeni tavsiye ederim. Bir de kodlama yapmaya başla

Geçtiğimiz cuma akşamı monitöre elektrik gelmiyordu. Bilgisayarcıya gittikten sonra babam 500-600 TL aralığında monitör alabileceğini söyledi. Adam da Philips 23.6 modeli olan monitörü sipariş etti. Yarın veya çarşamba günü elime ulaşacağını söyledi. Şu an evde yüzüm asık geziyorum. Babam moralin neden bozuk diyor. Tek isteğim Webtekno Battle Bronze sisteme sahip olup yayın ya da Youtuberlığa başlamak. Babam, şu an maddi durumdan biraz sıkışık, 2 ay sonra durum düzelir, diyor. Bana sistem almak istiyor. Kendisi de diyor. Yeni bilgisayar almanın zamanı geldi diye. Çünkü benle PES oynamayı çok seviyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Keşke benim babam da PES oynamayı sevse.

Calisthenics( zamanının çoğunu buna ver), Meditasyon (20-40dk her gün), Yeni bir dil (30dk her gün), Satranç(1-2 +15 dk maçlar) bunları denemeni tavsiye ederim. Bir de kodlama yapmaya başla.
Kalın olarak gösterdiğim yazı, bu işime gelir işte. İleride Bilgisayar Mühendisi olmayı düşünüyorum. Deneyeceğim. Sıkıcı gelmez ise ne mutlu. Satranç beni sarmadı, dil işine biraz daha yoğunlaşalım, Calisthenics nedir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı