Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

Oyun Türkiye'de satışa kapanmıştı (hala kapalı aslında) fakat istek listesine ekleyenler istek listesinden 595TL'ye sepete ekleyebiliyor. İstek listesine eklemeyenler VPN ile ekleyip VPN kapatıp öyle alabilir. 70 doların 1900TL ettiğini düşünürsek çok çok ucuza sattıklarını anlayabilirsiniz.

Bende sabah öğrenince kaçırmadım aldım tabii. @490836 hocam size de haber vermiş olayım.

Eki Görüntüle 1889290
Mk11 de 800 saatim var. Bunu da almak istiyorum ama 600 Tl dövüş oyununa vermek beni üzüyor. Arada kaldım çok 😐

Tamamdır hocam bekliyorum.
Steam mobil uygulamasında fiyatlar ne değişiyor ne de oyun geliyor. (fixlemisler demekki) Fakat Steam sitesinde işe yarıyor oradan deneyebilirsin.

Mobil uygulaması yüklüyse siteyi açmıyor otomatik uygulamaya gidiyor. Onun için uygulamayı silmek gerekiyor gibi. Bilgisayardan yapmanız daha iyi olur tavsiyem.

Oyun Türkiye'de satışa kapanmıştı (hala kapalı aslında) fakat istek listesine ekleyenler istek listesinden 595TL'ye sepete ekleyebiliyor. İstek listesine eklemeyenler VPN ile ekleyip VPN kapatıp öyle alabilir. 70 doların 1900TL ettiğini düşünürsek çok çok ucuza sattıklarını anlayabilirsiniz.

Bende sabah öğrenince kaçırmadım aldım tabii. @490836 hocam size de haber vermiş olayım.

Eki Görüntüle 1889290
1691144789806.png

İşte bu yüzden sağ tıkla>Yönet>Bu Oyunu Gizle diyerek "Gizlenmiş Oyunlar Klasörüne atsaydınız patlamazdınız.
Bu arada fiyatı 600₺ bana pahalı geldi açıkçası.

Steam mobil uygulamasında fiyatlar ne değişiyor ne de oyun geliyor. (fixlemisler demek ki) Fakat Steam sitesinde işe yarıyor oradan deneyebilirsin.

Mobil uygulaması yüklüyse siteyi açmıyor otomatik uygulamaya gidiyor. Onun için uygulamayı silmek gerekiyor gibi. Bilgisayardan yapmanız daha iyi olur tavsiyem.

Şehir dışındayım şu an bu ayın sonlarına doğru bilgisayara anca kavuşurum bakalım o zamana kadar fixlenmez umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı