Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

Bırak Arjantin'in yüksek fiyattan dolayı tepki göstermesini Amerikan bile 70 dolar fiyat mi olur diye tepki gösterdi. Bunlar inatla her yerde fiyat arttırmaya devam ediyor.

Bırak Arjantin'in yüksek fiyattan dolayı tepki göstermesini Amerikan bile 70 dolar fiyat mi olur diye tepki gösterdi. Bunlar inatla her yerde fiyat arttırmaya devam ediyor.

Hocam sizce parayı bekletip indirim gelmesini mi bekleyeyim normalde harcayacaktım bütçemi yarın alacaktım 600TL'den bir anda zamlandı öyle kaldım.

Hocam sizce parayı bekletip indirim gelmesini mi bekleyeyim normalde harcayacaktım bütçemi yarın alacaktım 600TL'den bir anda zamlandı öyle kaldım.
Yok hocam. Gidin gerçekten parasını hak edecek Starfield, Stalker 2 gibi oyunlara para harcayın. Oyun 2 yıl sonra %90 indirim alınca bakarsınız.

Hocam başka önerileriniz var mı peki?
Başka bir konu açıp sevdiğiniz oyun türlerini belirtirseniz daha fazla insandan öneri alabileceğiniz gibi yapılan önerilerin kalitesi de artar hocam.

Bu oyunda nasıl olur bilmiyorum ama satış politikalarını beğenmiyorum. Bu oyun hem bu kadar etmez, hem de normalde oyun içerisinde olması gereken şeyleri dlc olarak ekleyip satıyorlar.

RDR2 bile 70 dolara çıkmadı, sen kaç para harcadın da 70 dolara satıyorsun?

Bu oyunda nasıl olur bilmiyorum ama satış politikalarını beğenmiyorum. Bu oyun hem bu kadar etmez, hem de normalde oyun içerisinde olması gereken şeyleri dlc olarak ekleyip satıyorlar.

Peşinden geliyo zaten bi kaç ay sonra %50 indirim sonra daha da iniyo :D

Oyun 595TL den 1200TL ye zamlandı. Adamlar acımaz tabii bize göre çok para ama adamlara göre az para.

Premium versiyonu 1050TL den 1700TL ye yükseldi.

Oyun 595TL'den 1200TL'ye zamlandı. Adamlar acımaz tabii bize göre çok para ama adamlara göre az para.

Premium versiyonu 1050TL'den 1700TL'ye yükseldi.

Vallahi hocam sayenizde aldım 600 TL'ye Yoksa ben çok uğraşırdım çok teşekkürler tekrardan.
sssssssss.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı