Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

Adamlar acımaz tabii bize göre çok para ama adamlara göre az para.
Bu oyunda bize çok diğerlerine az para mantığı işlemiyor hocam.
Arjantin'in vs. özel fiyatlandırma olmaması yüzünden isyan etmesini geçtim yurt dışında bile 70 dolar/ euro fiyat etiketine sinirlenen ve tepki gösteren oldu. Oyunların 70 dolar olma sebebine uydurulan bahane yüksek bütçe meselesiydi, bu oyunda öyle bir bahane sunulmadı ve üstüne zaten çoğu şey ayrı olarak satılıyor bu oyunlarda. Ki bunlar MK11'de ana hikâyeyi bitirince açılan Frost karakterini bile ayrı paraya satıp bu bilgiyi bilmeyen insanların parasını çalan insanlar. Zaten Frost DLC'sinin yorumlarına bakınca oyun içinde beleşe açılıyor, para vermeyin yorumlarıyla dolu.

Ha kim ne derse desin Warner Bros. gibi paraya aç bir firmanın bile 1- 2 yıl içinde %90 indirimi yapıştırdığı bir oyun serisi bu. Ki Mortal Kombat fanları yeri geldiğinde 2011'de Komplete Edition'a bile dönüyor. Yani oyuncu bulma anlamında da problem olmayacaktır sonradan alacaklara.

Bu oyunda bize çok diğerlerine az para mantığı işlemiyor hocam.
Arjantin'in vs. özel fiyatlandırma olmaması yüzünden isyan etmesini geçtim yurt dışında bile 70 dolar/ euro fiyat etiketine sinirlenen ve tepki gösteren oldu. Oyunların 70 dolar olma sebebine uydurulan bahane yüksek bütçe meselesiydi, bu oyunda öyle bir bahane sunulmadı ve üstüne zaten çoğu şey ayrı olarak satılıyor bu oyunlarda. Ki bunlar MK11'de ana hikâyeyi bitirince açılan Frost karakterini bile ayrı paraya satıp bu bilgiyi bilmeyen insanların parasını çalan insanlar. Zaten Frost DLC'sinin yorumlarına bakınca oyun içinde beleşe açılıyor, para vermeyin yorumlarıyla dolu.

Ha kim ne derse desin Warner Bros. gibi paraya aç bir firmanın bile 1- 2 yıl içinde %90 indirimi yapıştırdığı bir oyun serisi bu. Ki Mortal Kombat fanları yeri geldiğinde 2011'de Komplete Edition'a bile dönüyor. Yani oyuncu bulma anlamında da problem olmayacaktır sonradan alacaklara.
Hocam dediklerinizde haklısınız zaten. Warner Bros.'un amacı pahalıya oyun çıkartıp suyunu çıkarana kadar satmak. Mortal Kombat 11 50 dolara satılıyorken Mortal Kombat 1 70 dolar. En saçma olaydan birisi bu. Zaten misafir karakterler getirdiklerinden dolayı her türlü alan oluyor orası ayrı.

Mortal Kombat X yıllardır %75 indirimli satılıyor, Mortal Kombat 11 de normalde %80 indirimle satılırken MK1 duyurulduğundan beri %90 indirimde. Yani kendi içinde saçma satış politikaları var.

Mortal Kombat 1'in %90 indirime girmesi için 3-4 yıl geçmesi gerek (yada yeni bir Mortal Kombat oyununun duyurulması gerek). Mortal Kombat 11 de çıkışından 4 yıl sonra %90 indirime girdi. 1-2 yıl sonra nerde %90 indirime giriyorlar hocam ben mi yanlış biliyorum?

Zaten Mortal Kombat serisine bağlı olmayan oyuncu şu anki fiyatlardan değil makul indirimli fiyatlardan alırsa iyi olur. Hikaye için alacak olanlar da Youtubeden izler. Şuan benim gibi şimdiden alanlar Online ve yeni Krypt modu, yeni DLC ler vb. için alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben oyunun Standart versiyonunu aldım.

Oyunun çıktığı gün Kombat Pack 1 satın alınabilir olacak mı ?

Yani param şu an sadece Standart versiyona yetti. Çıktığı gün satın alınabilir olursa Kombat Pack 1 harika olur.

500 liraya alacaktım almadım şimdi hiç almam herhalde :D 1000 lira bir oyuna para veremem 1.5 sene beklerim indirime girmesini MK11'de de aynısını yapmıştım çok abi ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 liraya alacaktım almadım şimdi hiç almam herhalde :D 1000 lira bir oyuna para veremem 1.5 sene beklerim indirime girmesini MK11'de de aynısını yapmıştım çok abi ya.
Mortal Kombat 11 102TL'den ön siparişe açılıp, bir ara yanlışıkla bir kaç saatliğine 52TL'ye düşüp sonra çıktıktan 1 yıl sonra sabit 89TL'ye satılan bir oyundu. Oyunun 102TL'den satıldığı yıl RE2 Remake mesela 500TL'ydi. Yani MK11 fiyat olarak çıktığı yıl bile iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı