4 41Bayram Decapat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #1 Bugün Steam üzerinden oyunu aldım ama gamepad ile nasıl oynayabilirim bunu? Klavye ile çok zor oluyor. Oyunun gamepad desteği var bildiğim kadarıyla. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Bugün Steam üzerinden oyunu aldım ama gamepad ile nasıl oynayabilirim bunu? Klavye ile çok zor oluyor. Oyunun gamepad desteği var bildiğim kadarıyla.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #2 Bilgisayarınıza takın ve oynayın. Artı 0 Eksi
KS KS 4 41Bayram Decapat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #3 Darkisback dedi: Bilgisayarınıza takın ve oynayın. Genişletmek için tıkla... Taktım ama olmuyo bi ayar falan yapmam gerekiyormu. Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Bilgisayarınıza takın ve oynayın. Genişletmek için tıkla... Taktım ama olmuyo bi ayar falan yapmam gerekiyormu.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #4 PlayStation Dualshock 4 Bilgisayara Nasıl BaÄlanır? DualShock 4 kontrolcüsü Windows ve macOS'larda basit bir eÅleÅtirmenin ardından aktif oluyor. Detayları anlatıyoruz. Microsoft Xbox kontrolcüsü bilgisayar www.technopat.net Artı 0 Eksi
PlayStation Dualshock 4 Bilgisayara Nasıl BaÄlanır? DualShock 4 kontrolcüsü Windows ve macOS'larda basit bir eÅleÅtirmenin ardından aktif oluyor. Detayları anlatıyoruz. Microsoft Xbox kontrolcüsü bilgisayar www.technopat.net