CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.639 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Eylül 2020 #1 Need for Speed Most Wanted oyununda bir rakibe defeadet yazıyor ama ben o rakiple hiç yarışmadım. Ve aşağı yukarı basınca yeni rakipler çıkmıyor nasıl çözerim? İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2020
Need for Speed Most Wanted oyununda bir rakibe defeadet yazıyor ama ben o rakiple hiç yarışmadım. Ve aşağı yukarı basınca yeni rakipler çıkmıyor nasıl çözerim? İyi forumlar.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.639 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Eylül 2020 #11 CruaLHawK dedi: Ben çözemedim silip tekrar yükledim. Yeni bir kullanıcı açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... silip tekrar yükledim.hata devam etti.yeni kullanıcı açarım CruaLHawK dedi: Ben çözemedim silip tekrar yükledim. Yeni bir kullanıcı açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bir de bu Save'leri belgelerden silebilir miyim? Silersem sıkıntı ourmu. Çok fazla Save açtım. Artı 0 Eksi
CruaLHawK dedi: Ben çözemedim silip tekrar yükledim. Yeni bir kullanıcı açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... silip tekrar yükledim.hata devam etti.yeni kullanıcı açarım CruaLHawK dedi: Ben çözemedim silip tekrar yükledim. Yeni bir kullanıcı açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bir de bu Save'leri belgelerden silebilir miyim? Silersem sıkıntı ourmu. Çok fazla Save açtım.
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #12 CanVolteX dedi: silip tekrar yükledim.hata devam etti.yeni kullanıcı açarım Bir de bu Save'leri belgelerden silebilir miyim? Silersem sıkıntı ourmu. Çok fazla Save açtım. Genişletmek için tıkla... Silebilirsin sıkıntı olmaz. Sadece o Save'lerde bir daha oynayamazsın. Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: silip tekrar yükledim.hata devam etti.yeni kullanıcı açarım Bir de bu Save'leri belgelerden silebilir miyim? Silersem sıkıntı ourmu. Çok fazla Save açtım. Genişletmek için tıkla... Silebilirsin sıkıntı olmaz. Sadece o Save'lerde bir daha oynayamazsın.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.639 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Eylül 2020 #13 CruaLHawK dedi: Silebilirsin sıkıntı olmaz. Sadece o Save'lerde bir daha oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Save'lerin hepsini sildim. Yen Save açtım öyle bir hata olmadı şimdi yine gireceğim oyuna bir sıkıntı olmaz umarım. Artı 0 Eksi
CruaLHawK dedi: Silebilirsin sıkıntı olmaz. Sadece o Save'lerde bir daha oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Save'lerin hepsini sildim. Yen Save açtım öyle bir hata olmadı şimdi yine gireceğim oyuna bir sıkıntı olmaz umarım.