- Makaleler
- 8
Ya böyleyse ???
Biz uyuşturucu kaçakçılığı yapıyoruz, onun takma adı Escobar benim ki El Chapo.@Perceival sorgu başladı, sizin arkadaş Technopat Sosyal içinde en zengin şahıslardan biri.
@Elocutionear Sapık mı ilan edildim@Alawar madem benim hakkımda bir şeyler biliyorsun, başka neleri öğrendin bakalım? Ona göre şimdiden önlem alayım.
Biz uyuşturucu kaçakçılığı yapıyoruz, onun takma adı Escobar benim ki El Chapo.
Bu arada ben de ceza yedim, bilmem ne kadar alakadar olursunuz ama başkasının yazım yanlışını alıntılamak ceza nedeniymiş. Bunu da öğrenmiş olalım, adam yazım yanlışı yapmış. Ben de adamın mesajını alıntıladığım için ceza almışım. İlginç...
Para sayma makinaların hepsi bozuluyor.Dosyaya not alınmıştır, bir icraat için kaç para alıyorsunuz?
Sipariş başına yaklaşık 21 Milyon Dolar alıyorlar efendim, bir de vurgun işleri var. 6.5 Milyon kadar da vurgun yapmışlar. Depo yağmalama, dolandırıcılık vesaire.Dosyaya not alınmıştır, bir icraat için kaç para alıyorsunuz?
Para sayma makineların hepsi bozuluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.