Motivasyonum yok

DOHC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Okul okuyamıyorum kendimi geliştirmek için motivasyon bulamıyorum. Sanki ne mesleğe sahip olursam olayım ya hakkımı alamayacak ya da iş bulamayacak gibi hissediyorum. Tek çıkış yolu yurt dışına gitmek gibi geliyor. Aklım tükendi. Yardım edin.

Zor olanda bu zaten. Motivasyon olmadan devam edebilmek. Motivasyon işi kolaylaştırır ancak ve ancak motivasyonunu yitirdiğinde hedefine ulaşmak için bu herhangi bir hedef olabilir; araba, ev, vücut, evlilik ya da kariyer. Bunlardan birine ulaşırken motivasyonun yittiğinde devam edebiliyorsan gerçekten istiyorsun ancak devam edemiyorsan ya da istemiyorsan demek ki yeterli arzun yok. Son dediğinde haklısın son günlerde 8, 000₺ teklif edilen ögretmenin videosundan sonra üniversiteye gitmeme fikrime Daha'da baglandım. Ancak sadece MSÜ veya kara harp için okurum oda askeri üniversite olarak. Benim hedefim uzmanlık oldugu için üniversitenin önemi yok. Bazıları yine de oku kenarda dursun diyor ama o 4 yıl okumanın kolay olmadıgını bilmiyorlar. Okumadılar çünkü her şeyi çok basit sanıyor (45-65). Eğer imkanın varsa, durumun elverişliyse ticarete atıl herhangi bir şey olur. Yapamam o kafa yok bende diyorsan en kolayı ülkeden gitmektir.

Dikkat ederseniz hissediyorum dediniz. Disiplin disiplin disiplin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı