Normal ehliyetim var ama motor ehliyeti almak ve motor sürmek istiyorum ama hiç bilmiyorum motor sürmeyi bisiklet sürerim ama nasıl bir yol izliyebilirim Kayseri'de yaşıyorum öyle bir motor öğretme kursu diye de bir kurs yok ne yapabilirim?
Normal ehliyetim var ama motor ehliyeti almak ve motor sürmek istiyorum ama hiç bilmiyorum motor sürmeyi bisiklet sürerim ama nasıl bir yol izliyebilirim Kayseri'de yaşıyorum öyle bir motor öğretme kursu diye de bir kurs yok ne yapabilirim?
Ehliyet alacağımız yer ders veriyormuHocam çok basit alıyorsun bir motor 2. el vitesli öğrenmek istiyorsan vitesli al cesaretini topla bin üstüne çalıştır 1.vites 2. vites arası iki tur at dur kalk yap sonra sende zaten olay ya da 50CC bir eletrikli scooter al onda öğren sonra normal benzinli scooter a geç.
He ya da bir kursa yazıl orada zaten 1 ay sonra pratik eğitime geçiliyor.
Ehliyet aldığım yer ders verilmiyor demişti onun içinMotor öğretme kursu diye bir şey yok demen biraz saçma olmuş ehliyeti almak istediğin sürücü kursu sana öğretmek zorunda belli bir saat sana pratik yaptırmak zorunda ondan sürücü kursuna gidip konuşmadın mı?
Ehliyet alacağımız yer ders veriyor mu?
Ehliyet aldığım yer ders verilmiyor demişti onun için.
Ehliyetini alacak, temeli atacak, Scooter ile başlayacak. Denge ve Trafiği belleyene kadar 30 bin km Scooter ile zaman geçirecek ve tüm dikkatini vites ile ilgilenmeyip yola verecek.@Girdap Formülünü de yazsaydın madem. Bu nasıl bir yönlendirmedir? Neye göre böyle bir şey yazıyorsun? Şurdaki bilgi kirliliği gerçekten bazen çileden çıkartıyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.