Bu bütçede alacağınız arabadan hayır gelmez. Sorunun cevabı tabii ki araba ama millette sanırım birkaç milyonluk arabalar olduğu için direkt olarak kendi arabasını düşünerek araba demişler. Bu bütçede gerçek anlamda araba diyebileceğiniz bir şey alamazsınız. En kötü ihtimalle 500 bin TL bütçeye ihtiyacınız olacak. Ben motor almanızı öneriyorum. Ama pahalı ekipmanlarla ve dikkatli bir şekilde sürmeniz gerekiyor. Bundan kastım maganda gibi sürerek ölen çok fazla motorcu var. Kendilerini bir şey sanıp deli gibi hız yapıyorlar ve düzgün sürmeyerek ölüyorlar. Çoğu motor ölümü de yetersiz ekipmandan kaynaklı. Örnek olarak kask bile takmadan yola çıkan birini düşünün. Bu kişi araba ehliyetiyle motor sürsün ve saçma sapan kaza yapıp ölsün. Akrabalarının tamamı motorla kaza yaptı öldü. Motor çok tehlikeli diyecektir. Ama hiçbir akrabası kaskı var mı ya da adamakıllı motor sürmeyi biliyor mu diye bakmaz. Elbette hiçbir kusuru olmadan ve yeterli ekipman ile hayatını kaybeden motorcular da var. Aea gibi mesela. Kask olarak 20 bin TL üstü bütçe ayırmanız gerekli. Arai Shoei ve shubert markalarına bakabilirsiniz. Eldiven de çok önemli.