Motora nasıl alışılır?

Sxtre

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel Core i5-12500h
NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics
24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram
Samsung 512 NVM M.2 SSD
Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD
Meslek
Müzik Prodüktörü
Motor konusu açılmışken ayrı konu açmadan buradaki arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Ehliyetini alma planı bende de var, daha önce öyle bisiklet sürmedim o refleksler eksik ama ne kadar zorluk çekerim başlarken ya da nasıl alışabilirim? Nasıl alıştırabilirim kendi mi?

Motor konusu açılmışken ayrı konu açmadan buradaki arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Ehliyetini alma planı bende de var, daha önce öyle bisiklet sürmedim o refleksler eksik ama ne kadar zorluk çekerim başlarken ya da nasıl alışabilirim? Nasıl alıştırabilirim kendi mi?
Hocam genelde ehliyet kursları hiçbirşey bilmeyen adamı almıyorlar git azçok öğren gel demişlerdi bana.

Hocam genelde ehliyet kursları hiçbirşey bilmeyen adamı almıyorlar git azçok öğren gel demişlerdi bana.
Böyle bir şeye hakları var mı hocam? sıfırdan öğrenmeye geliyoruz oraya zaten, o biraz garip olmuş.

Bisiklet dahi sürmediysen biraz zorlanacaksındır başlangıçta denge açısından vs. Yoksa vites vs. kolay geliyor eliniz biraz pratik ise. Hiç bilmeyen 16 yaşında A1 almaya gelen o kadar çok kişi var. Ben ehliyetimi alırken A ehliyeti almaya gelen vardı. Hayatında hiç binmemiş onu mesela 1 sonra ki sınav dönemi için hazırlıyorlardı. Daha fazla eğitim alması gerektiği için. Yılbaşından önce yazıl derim. Fena zamlar gelecek ehliyet harçlarına.

Bisiklet dahi sürmediysen biraz zorlanacaksındır başlangıçta denge açısından vs. yoksa vites vs. kolay geliyor eliniz biraz pratik ise. Hiç bilmeyen 16 yaşında A1 almaya gelen o kadar çok kişi var. Ben ehliyetimi alırken a ehliyeti almaya gelen vardı. Hayatında hiç binmemiş onu mesela 1 sonra ki sınav dönemi için hazırlıyorlardı. Daha fazla eğitim alması gerektiği için. Yılbaşından önce yazıl derim. Fena zamlar gelecek ehliyet harçlarına.

Peki ne kadar bir süreç bu eğitim vs?

Kral eğer korkuyorsan bisiklet alıp yolda süreceksin yoksa motora binip yola atlarsan ilk araba çıktığında kaza yaparsın. Motor arabaya benzemez direkt öldürür Pulsar ns 200 var bende de.

Son düzenleyen: Moderatör:
B sınıfı (araba) ehliyetiniz var ise 15 günde A-A1-A2 ehliyeti alabiliyorsunuz. Yazılı eğitim ve sınavdan muaf kalacağınız için. Yok ise normal yazılı eğitim, sınav ve direksiyon dersleri 1 ay sürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı