Motosiklet ekipmanı önerisi

@keremph Yok mu Elazığ'da bir motosiklet aksesuarcısı? Oraya gidip kask deneyebilirsiniz.
Hocam var da işte dediğiniz gibi her model yoktur 3-5 model vardır çeşitlilik az şimdi ben alacağım modeli burada bulamazsam nolacak istanbul ya da ankara gibi değil burası örnek veriyorum avm de nike ayakkabı 8-10 tane çeşit var kaskı siz düşünün.
 
@keremph Belki internetten almak istediğiniz markanın farklı kaskları aksesuarcıda olacaktır. Gitmeden bilemezsiniz. Bi bakın motosiklet aksesuarcılarına kask için.
 
@keremph Şehrinizdeki aksesuarcılarda ne var ne yok bilmediğim için kask konusunda sizi yönlendiremiyorum.

O yüzden sadece mont, eldiven, pantolon ve bot konusunda yardımcı olabilrim.
 
Tamam hocam. Birşey soracağım şimdi pantolon diyoruz ya hocam ben pantolonu giysem yazın gün içinde rahatsızlık verir mi?
 




Normal pantolonlarda aldığınız rahatlığı motosiklet ekipmanlarında alamazsınız. O yüzden tabii ki biraz farklı, ağır ve rahatsız gelecek size.

Mont ve pantolonda Efil ve Zifiri'yi öneririm. Efil yazlık, Zifiri ise 4 mevsimliktir.

Eldiven Knox Orsa önerimdir. Botta ise kalan bütçenize göre ayak numaranızın 1 üstünü alın. Kaska ne kadar para ayıracağınızı bilmediğim için size botta hangisini önerdiğimi söyleyemiyorum.
 
Hocam bu markaları ilk defa duyuyorum. Genelde Revit vs. tercih ediliyor. Pahalı mı gelir onlar?
 
@keremph günlük kullanıma uygun ekipmanlar olduğu için Riderdenim'i önerdim. 30 bin TL bütçe ile Revit ekipmanı almaya giriştiğinizde bütçe yetmez.

Hocam almışken kaliteli alalım. yarın bigün CC yükseltmeye karar verirsem yüksek hızlarda da koruyabilecek ekipmanlar olsun istiyorum. Kask 10 bin desek, diğer ekipmanlara 30 bin desek toplam 40 bin olsun. O zaman ne önerirsiniz?
 
Zafer Akçay, Ducati Multistrada V4 Rally ile RiderDenim kullanıyor. Ben de Multistrada V2 motorum ile RiderDenim kullanıyorum. Siz 250 CC motosikletle kullanacaksınız. İçiniz rahat olsun.

Kask için Scorpion Exo 520 önerebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı