Motosiklet mi bilgisayar mı alınmalı?

@kqqk13 yakınımı kaybettiğim için önermiyorum ve gülüyorsun. Allah sana yaşatmasın dostum böyle bir şey. Söylenecek çok şey var da Sosyal müsait değil.
Dostum yakınını araba kazasında kaybetseydin araba mı önermeyecektin? Bence düz mantık işlemiyor bu konularda :) Arkadaşın hangi amaçla attığını bilmiyorum ama eğer söylediğin amaçlaysa hoş değil tabii ki.

Şahsen bisikletle 84km/h hız yapmış ve bir kere CBR 250R kullanmış biri olarak motor derim kendini koruduğun sürece zara gelme olanağı azdır. Motosikleti aldığın zaman zaten yavaş yavaş öğreneceksin ama şunu da söyleyeceğim hiçbir 4 teker 2 tekerin zevkini vermez. Passat b6 2.0TSI ile 230km/h yaptım ama motor gibi zevkli değil.

Dostum yakınını araba kazasında kaybetseydin araba mı önermeyecektin? Bence düz mantık işlemiyor bu konularda :) Arkadaşın hangi amaçla attığını bilmiyorum ama eğer söylediğin amaçlaysa hoş değil tabii ki.
Babam 2 kere şarampolden uçmuş, 1 kere burun buruna kaza yapmış uzun süre yatmış ve omuriliğinde platin olan bir kişi olmasına rağmen halen hız yapar. 58 yaşında ama motosiklet almak istiyor halen.

Riskli olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. Üstelik 300 basıp gidiyorsunuz. Umarım bir zarar görmezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50 km/h ile yapılan hangi araba kazasında insan ölmüş ki? Evet 4 teker bedenini 2 teker ruhu hareketlendirir bu doğru. Ama riske değmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Hele de kan hızlı akarken 17 yaşında.

Riskli olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. Üstelik 300 basıp gidiyorsunuz. Umarım bir zarar görmezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

50 km/h ile yapılan hangi araba kazasında insan ölmüş ki? Evet 4 teker bedenini 2 teker ruhu hareketlendirir bu doğru. Ama riske değmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Hele de kan hızlı akarken 17 yaşında.

Ona bakarsanız ben bisiklet ile 84km/H yapıyorum çevre yolunda o zaman benim şimdiye kadar vefat etmiş olmam lazım. Bu arada verdiğiniz videoda adam karşı şeritte gidiyor virajı alırken.

Oyunun yaşı olmaz ki. Ayrıca motor aldığı zaman o saydıkların bu çocuğun kucağına hemen gelmeyecek, önemli olan ağzının laf yapması :D
Orası işin şakası ancak PC onu eve, motor onu dışarı atacak. Anladın mı? ;)

Forumun %80'i PC başında asosyal bir hayat yaşadığından ne demek istediğimi anlamıyor.

Hocam siz yaşamadınız ama motosiklette risk her zaman daha yüksek. Kısa mesafeli ulaşım için falan mantıklı buluyorum. Ama 100'den sonra arabalar bile ölüm riskiyle doluyken motosiklette bu hızları katlıyorlar. Yani parçası bulunmaz insanın. Ben sadece bu riskten dolayı, düşük hızda olsanız bile riskli olduğundan dolayı önermiyorum. Evet kaza yapmamış olabilirsiniz. Umarım da yapmazsınız. Ancak unutmayın ki bir kez kaza yaparsınız.
Orası işin şakası ancak PC onu eve, motor onu dışarı atacak. Anladın mı? ;)

Forumun %80'i PC başında asosyal bir hayat yaşadığından ne demek istediğimi anlamıyor.

Bu konuda katılıyorum. Ama sosyallik kişiye bağlı. Üniversitede arabam varken de ben aynıydım. Değişen pek bir şey olmadı. :D

Bu konuda katılıyorum. Ama sosyallik kişiye bağlı. Üniversitede arabam varken de ben aynıydım. Değişen pek bir şey olmadı. :D
Katılıyorum. Milyon dolarları olan (parayı yiyecek imkan çok ama PC başındalar) futbolcular bile saçma sapan (bana göre) birkaç oyun için asosyal hale düşmüşken milletin zevkini sorgulamak ve değiştirmek kimseye düşmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı