Motovlog nasıl olmalı?

Merry

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Merhabalar, malum video mecrasında motovlog işine başlamayı planlıyorum. İş olarak değil de daha çok hobi olarak yapacağım. Ben sürerken çok eğleniyorum ve mutlu oluyorum.

Düşündüm ki bunu paylaşabilirim.

Gerekli olan şeylerden kamerayı edindim, yakın bir zaman da kaskıma montajını da yapacağım. Karakterim gereği yaptığım şeyi ciddiye alırım ve özenle yapmak isterim. Bu sebeptendir ki iyi bir kanal ismi, iyi bir logo ve video edit programına ihtiyacım olacak.

Sizden talebim ve beklentim isim konusunda fikirlerinizi almak, logo konusunda ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek birileri ve içeriklerimi düzenleyebileceğim mümkünse uygun veya ücretsiz bir edit programı. Ayrıca sizce kimliğimi ve yüzümü gizlemeli miyim?

Bu tarz bir içerik oluşturucusu sizde merak uyandırır mı? Videolar kısa kısa mı yoksa uzun hiç kırpılmamış safi muhabbet içeren türden mi olamalı?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tektabanca diye bi kalan var ben onun kurgularını seviyorum bi konu hakkındaki konuşmaları hem dinletiyor hem izletiyor, şimdilerde pek videosu yok ama eski videolarına da bakarak kafanda kurgu konusunda bi fikir oluşabilir.
Rastgele değil sizin de dediğiniz gibi bu işi ciddiye alarak yapan motovloger olduğu için önermek istedim bu kanalı.

Tektabanca diye bi kalan var ben onun kurgularını seviyorum bi konu hakkındaki konuşmaları hem dinletiyor hem izletiyor, şimdilerde pek videosu yok ama eski videolarına da bakarak kafanda kurgu konusunda bi fikir oluşabilir.
Rastgele değil sizin de dediğiniz gibi bu işi ciddiye alarak yapan motovloger olduğu için önermek istedim bu kanalı.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim de severek takip ettiğim bir kanaldı fakat eskiye göre bu işi kaliteli yapanların sayısı oldukça azaldı. Umarım hayal ettiğim gibi bir şeyler yapabilirim.

Amerika’da iken bayağı iyiydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı