Mount and Blade serisi Türk yapımı mı?

Ben senin mesajında hata tespit ettiğim için seninle iletişim kurdum. Benim mesajımı alıntılayan arkadaş ise benim sana yazdıklarımdan dolayı benden hesap sorar gibi "Ne bu agresiflik?" diyor bana, bahsettiğim bu.
O da senin mesajında hata bulmuş o zaman. Kendine yapılmasını istemediğin davranışları başkasına yapma.
Ek olarak mesajımda da hata olduğunu düşünmüyorum.
 
O da senin mesajında hata bulmuş o zaman.

Nerede hata var? Göster.

Kendine yapılmasını istemediğin davranışları başkasına yapma.

Ne yani hata gördüğümüzde söylemeyelim mi?

Ek olarak mesajımda da hata olduğunu düşünmüyorum.

Senin öyle düşünmemen mesajın hatasız olduğu anlamına gelmiyor. Oyunun Türk yapımı olup olmadığı sorulmuş sen de oyunu yapan şirketin kurucuları ile ilgili bir cevap vermişsin, bir de hâlâ gelip hata yok diyorsun 😀
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada konu o değil hâlâ aynı şeyi söyleyip duruyorsun ya 😀 Madem kastettiğin şey bu neden lafı dolandırmak yerine direkt "Evet, oyun Türk yapımı." demedin? Sorulan sorunun şirketin kurucularıyla uzaktan yakından alakası yok.
Aynı şey. Kurucuları Türkse oyun da Türktür diye akıl edemiyorsan senin sorunun.
 
Crytek Alman şirketi zaten? TaleWorlds ile alakasız bu durum. TaleWorlds içerisinde yabancı çalışanlar barındırsa dahi içinde Türk çalışanlar var. Diğer oyun firmalarında da benzer mevzu var.

Öyle zaten biliyorum. Zamanında bizimkiler "Crytek Türk şirketi, Almanya bizim as bayrakları" falan diye coşuyorlardı kendi kendilerine. Gereksiz bir milletçilik kasılıyordu Alman şirket üzerinden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı