Mount and Blade modla mı başlanır?

Maison

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selamünaleyküm.

Mount and Blade'ye her zaman ilgi duymuşumdur ve bu tarz oyunları oynamak istemişimdir ama size sormak istediğim.
  • İlk Bannerlord mu Warband mı oynanmalı?
  • Senaryo modlu mu başlanmalı?
  • En iyi senaryo modları?
  • Senaryosuz mod kullanılır mı? Kullanılırsa hangileri?
Arkadaşlar bildiğinize cevap verirseniz kafi şimdiden önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Warband veya Bannerlord seçebilirsin istediğinle başla ama ben Warband'ı tat derim.

Bannerlord'u bilmem ama Warband için senaryoya çok etkisi olmayan diplomacy litdum modunu yükle ve oyna. Senaryo modu olarak azgad modu iyidir cihat ve haçlılar ek olarak evlat modu.

Warband veya Bannerlord seçebilirsin istediğinle başla ama ben Warband'ı tat derim.

Bannerlord'u bilmem ama Warband için senaryoya çok etkisi olmayan diplomacy litdum modunu yükle ve oyna. Senaryo modu olarak azgad modu iyidir cihat ve haçlılar ek olarak evlat modu.
Teşekkürler hocam birde orjinal senaryo oynadıktan sonra mod senaryoları sarıyor mu.

Teşekkürler hocam bir de orijinal senaryo oynadıktan sonra mod senaryoları sarıyor mu?

Sarıyor hocam ben seneryo modlarından azgad ve evlat modunu çok akıcı oynamıştım. Orijinal seneryo yerine diplomacy litdum modunu indirebilirsiniz orijinal seneryoya çok bir etkisi yok oyun daha da geliştirilmiş gibi.

Warband ile de başlanır Bannerlord ile de ama bana kalırsa önce Warband'ın tozu yutulmalı. Bence önce sadece modsuz oynayın ya da arkadaşın dediği gibi Diplomacy litdum gibi oyunu fazla değiştirmeyen ama güzelleştiren modlar ile başlayın.

Warband ile de başlanır Bannerlord ile de ama bana kalırsa önce Warband'ın tozu yutulmalı. Bence önce sadece modsuz oynayın ya da arkadaşın dediği gibi Diplomacy litdum gibi oyunu fazla değiştirmeyen ama güzelleştiren modlar ile başlayın.
anladım hocam sanırım warband ı diplomacy modu ile oynayıp bannerlord a gecicem. Bannerlord tecrubeniz var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı