Sıkıntı teşkil etmiyor ancak Launcher'dan oyuna geçince görev çubuğunda oyun simgesi yok, simgesiz herahangi bir .exe dosyası gibi görünüyor. Var mı çözümü? Bir tek bende mi böyle? Oyunum orijinal.
Aynen aynısı bende de var. Önceden oyunu klasöre atınca dünya simgesi oluyodu onu düzelttiler ama görev çubuğunu düzeltmediler heralde.Sıkıntı teşkil etmiyor ancak Launcher'dan oyuna geçince görev çubuğunda oyun simgesi yok, simgesiz herahangi bir .exe dosyası gibi görünüyor. Var mı çözümü? Bir tek bende mi böyle? Oyunum orijinal.
Baktım da olmadı, Bannerlord'un klasöründe .exe olmadığı için (ya da ben bulamadığım için) düzeltemedim.Az önce şöyle bir konu açıldı.
Çözüm: Uygulamanın simgesi gözükmüyor
Simgesi gözükmeyen uygulamanın dosya konumuna gidin. Sağ tık> Özellikler> Simge Değiştir deyin. Görünürde uygun bir simge varsa seçip kaydederek çıkın. Uygulamanıza uygun simge gözükmüyorsa Gözat'a basın ve oyunun dosya konumunda .ico dosyası varsa onu seçin. Yoksa oyunun exe'sini seçin...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.