Çözüldü Mountain Lion Boot Ederken Out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@parrhesia nın da yardımlarıyla kurmayı başardım fakat yeniden başlatıp kuruluma devam edecekken acpı hatası alıyorum ne yapmam gerek

Buyrun

Dosya Ekleri

• 1437063646672-1260764487.jpg
    1437063646672-1260764487.jpg
    593,4 KB · Görüntüleme: 224
Hayır yüklemedim kurulum bitti yeniden başlattım cloverdan mac osx seçtim ve bu hatayı aldım

HDD'e Clover bootloader kurana kadar her girişte USB'den girerken ayarları tekrar yapman lazım. Ayarlarını kontrol ederek tekrar bir dene istersen.

Bios tan limit cpu ıd maximum ayarını enabled yapınca hatayı vermiyor monitör power saving mode geçiyor
Ayarları yaptım dediğiniz gibi ama hata aynı

Sakin kafayla düşün, bir yerde hata var ve onu görmeden tekrarlıyorsun.. Makinen uyumlu fakat hata yaptığın sürece sorun çıkaracak.... 1. Cloverle yapamıyorsan Chameleonla dene Clovere takılı kalma.. 2. Boot parametresi hatan varsa nerde olduğunu keşfet araştır.. 3. Acele etme :)

:) Chameleonla nasıl yapıcam?
hatayı biliyorum araştırdım fakat bir çözüm bulamadım

Bütün sürümleri boşver Yosemite Zone olan Niresh sürümünü bul internetten.. İster .iso sürümünü çift katmanlı dvd ye yaz ister transmac ile .dmg sürümünü usb ye yükle... Yükleme yaparken customizeden bootloader olarak chameleon standart seç %95 oranında sorunsuz kurarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı