Çözüldü Mountain Lion Boot Ederken Out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shad13

Hectopat
Daha fazla  
Mac OS X Mountain Lion 10.8.3 versiyonu flasa restore ettim.
PC açılırken boot ekranına girmeden Out of range hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
  • İntel core İ3-3210
  • ATI RADEON HD4850
  • ASUS P8H61-M LX R2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarından Limit cpuıd maximum ayarını enabled yaptım.Şimdide Siyah ekranda kalıyor

Dediğiniz gibi yosemite sürümünü indirdim ve flasla boot ettim menü geldiğinde kurulumu başlatıyorum yazılar geçiyor bitince tekrar out of range hatası alıyorum lütfen yardım.

Bios ayarlarından Limit cpuıd maximum ayarını enabled yaptım.Şimdide Siyah ekranda kalıyor

Dediğiniz gibi yosemite sürümünü indirdim ve flasla boot ettim menü geldiğinde kurulumu başlatıyorum yazılar geçiyor bitince tekrar out of range hatası alıyorum lütfen yardım.

Asus P8H61-M LX R2.0 - Mavericks 10.9.5 - 100% Working - Complete Desktops - InsanelyMac Forum bu adresi bi incele %100 uyumlu senin makine... Ama ince ayar gerekiyor..

2 gündür uğraşıyorum sorunun nerde olduğunu bilsem en son apple logosuna geldim yarıya kadar doluyor ve sonra yeniden out of range hatası veriyor anlamadım.Yazılarda Warning ioplatformpluginutil power management may be incomplete gibi bir yazı oluyor en son

@Shad13 Limit Cpu Maximum=Disable yapın.
Clover/Options/Graphics Injector Menu Inject ATI'yi + işaretini kaldırıp devre dışı bırakın.
Clover Boot Args kısmına -v npci=0x2000 dart=0 kext-dev-mode=1 -x yazarak deneyin.
denedim hala aynı maalesef

Yokmu yardım etcek kimse :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niresh Mavericks indiriyorum onu deneyeceğim çalışır inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı