Çözüldü Mountain Lion Boot Ederken Out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niresh Mavericks indirmiştim onu deneyeyim

Ben sana kendi izlediğim yolu anlatayım.. Clover olarak yüklediğim Yosemiteyi güncellediğimde problem çıkardı. Chameleonla 10.10.4 sürümüne sorunsuz güncelledim. kendi kullandığım harddiskte sürekli bir vınlama nedeniyle usb hdd ye kurdum. 500gb Seagate usb 3.0 dan çalışıyor ses yok sorunsuz. Sonra onuda yedekledim iomega 320gb her duruma karşı. Şimdi 2 adet usb hdd üzerinden çalışan Yosemite var. Kullandığım HDD problem çıkarırsa diğerinden sistemi başlatarak çözüm üretebiliyorum.

Son düzenleme:
10.9.0 Mavericks sürümünü sorunsuz kurdum yeniden başladıktan sonra seçtim apple logosu geldi biraz bekledi ve monitör power saving moda geçti güvenli modda başlattığımda ise resimdeki hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20150717_011510.jpg
    IMG_20150717_011510.jpg
    723,2 KB · Görüntüleme: 258
İlk komutsuz çalıştırdım sonradan -v -x yazdım hatayı verdi

GraphicsEnabler=No -x -v yaptım yazılar geçtikten sonra out of range hatası aldım yine

@talatimac olmadı yine
@montezuma LG flatron W1943SS 1366*768 vga

Herkese yardımları için çok teşekkür ederim özellikle @parrhesia çok yardımcı oldu sonunda Niresh Mavericks 10.9 surumunu açmayı basardik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı