Mehmet Akif D.
Centipat
Bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum. Acaba hangi ayarlar daha iyi olur?
Bu ayarları sonuna kadar açmanın direkt olarak CS:GO aimine bir şey katacağını hiç sanmıyorum. Tam aksine kullanımı zorlaştıracaktır.Hepsini fullersen CS:GO adam çok iyi vurulur ben öyle kullanıyorum.
Bu ayarları sonuna kadar açmanın direkt olarak CS:GO aimine bir şey katacağını hiç sanmıyorum. Tam aksine kullanımı zorlaştıracaktır.Hepsini fullersen CS:GO adam çok iyi vurulur ben öyle kullanıyorum.
En üstteki imleç hızı, altındaki scroll tuşunun kaydırma hızı, en alttaki de ateş hızı; muhtemelen farenizde makro ya da ateş etme tuşu var. Onun hızını ayarlamak için.
Kullanıcıya kalmış ayarlar, nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın.
Bu ayarları sonuna kadar açmanın direkt olarak CS:GO aimine bir şey katacağını hiç sanmıyorum. Tam aksine kullanımı zorlaştıracaktır.
En üstteki olan hassasiyet oyunlarda kullandığın kadar yaparsan iyi olur 2. si her defasında ne kadar satır kaydıralacağı sanırım. 1 ile 2 arasında yaparsan iyi olur. 3. sü ise fare hızı. Arkadaşın dediği gibi fullersen daha iyi olur.
Bu arada hangi program o bende yüklemek istiyorum.
Mouse'un desteklemedikçe kullanamazsınız. Her Mouse'un Driver'ı da aynı değildir.
En üstteki olan hassasiyet oyunlarda kullandığın kadar yaparsan iyi olur 2. si her defasında ne kadar satır kaydıralacağı sanırım. 1 ile 2 arasında yaparsan iyi olur. 3. sü ise fare hızı. Arkadaşın dediği gibi fullersen daha iyi olur.
Bu arada hangi program o bende yüklemek istiyorum.
Program değil farenin yazılımı teşekkürler yardımlarınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.