Çözüldü Mouse ayarları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Akif D.

Centipat
1610086434261.png

Bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum. Acaba hangi ayarlar daha iyi olur?

Çözüm
En üstteki imleç hızı, altındaki scroll tuşunun kaydırma hızı, en alttaki de ateş hızı; muhtemelen farenizde makro ya da ateş etme tuşu var. Onun hızını ayarlamak için.
Kullanıcıya kalmış ayarlar, nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın.
Hepsini fullersen CS:GO adam çok iyi vurulur ben öyle kullanıyorum.
Bu ayarları sonuna kadar açmanın direkt olarak CS:GO aimine bir şey katacağını hiç sanmıyorum. Tam aksine kullanımı zorlaştıracaktır.
En üstteki imleç hızı, altındaki scroll tuşunun kaydırma hızı, en alttaki de ateş hızı; muhtemelen farenizde makro ya da ateş etme tuşu var. Onun hızını ayarlamak için.
Hepsini fullersen CS:GO adam çok iyi vurulur ben öyle kullanıyorum.
Bu ayarları sonuna kadar açmanın direkt olarak CS:GO aimine bir şey katacağını hiç sanmıyorum. Tam aksine kullanımı zorlaştıracaktır.

Çözüm
En üstteki olan hassasiyet oyunlarda kullandığın kadar yaparsan iyi olur 2. si her defasında ne kadar satır kaydıralacağı sanırım. 1 ile 2 arasında yaparsan iyi olur. 3. sü ise fare hızı. Arkadaşın dediği gibi fullersen daha iyi olur.

Bu arada hangi program o bende yüklemek istiyorum.

Artı -2 Eksi

Bir de bir şey soracağım. Benim makro tuşum var, basılı tuttuğumda durmadan double Click yapıyor. Ben bir harf atasam nasıl atayacağım?

Artı -3 Eksi
En üstteki olan hassasiyet oyunlarda kullandığın kadar yaparsan iyi olur 2. si her defasında ne kadar satır kaydıralacağı sanırım. 1 ile 2 arasında yaparsan iyi olur. 3. sü ise fare hızı. Arkadaşın dediği gibi fullersen daha iyi olur.

Mouse'un desteklemedikçe kullanamazsınız. Her mouse'un driver'ı da aynı değildir.

Program değil farenin yazılımı teşekkürler yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı