Mouse çok yavaş hareket ediyor

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Sosyaller. Birkaç gündür başta CS'de fark ettim normal fare hızının çok altında kalıyor. Bazen duruyor, hatta bugün masaüstünde de aynı sorun oldu. Yavaşlıyor, bazen donuyor. Sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım?

Ayrıca sadece bu farede bu sorun oluyor, USB girişleri de fark etmiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Birkaç gündür başta CS'de fark ettim normal fare hızının çok altında kalıyor. Bazen duruyor, hatta bugün masaüstünde de aynı sorun oldu. Yavaşlıyor, bazen donuyor. Sonra düzeliyor. Ne yapmalıyım?

Ayrıca sadece bu farede bu sorun oluyor, USB girişleri de fark etmiyor maalesef.

Kablosuz ise pili bitiyor olabilir değilse de bir hasar darbe falan aldıysa mouse içinde hasar olabilir.

Kablosuz ise pili bitiyor olabilir değilse de bir hasar darbe falan aldıysa mouse içinde hasar olabilir.

Hocam pili bende değiştirdim o yüzden 2hafta önce Duracell hem optik okuyucu belki sinirlenince mouse pade sert olmayacak şekilde birkaç kere vurdum belki ondandır

Bu sorun olduğunda bilgisayarında kasma donma vb şeyler oluyor mu peki

Yok CS de örneğin ben hareket edemiyorum herkes devam ediyor

Sensörü düşük kalıyor büyük ihtimal. Ani çevirmelerde takılma vesaire çok normal. Her yüzeyde de düzgün okuyamayabilir.

Hocam CS de AWP oynarken bence güzel oynanıyor fakat optik lazer hasar vermiş olabilirim vururken

Hocam pili bende değiştirdim o yüzden 2hafta önce Duracell hem optik okuyucu belki sinirlenince mouse pade sert olmayacak şekilde birkaç kere vurdum belki ondandır

Yok CS de örneğin ben hareket edemiyorum herkes devam ediyor

Hocam CS de AWP oynarken bence güzel oynanıyor fakat optik lazer hasar vermiş olabilirim vururken
Hayır bahsetmek istediğim şey; sizin hareketinizi kısıtlayan tek sorun fare mi ? yoksa yanı sıra bilgisayar da kasma donma oluyor mu ?

Yok sadece fare hocam
Herkes yürürken ben duruyorum derken ne demek istediniz? Bu ya klavyeyle ya da bilgisayarla alakalı bir durum olabilir.

Hasar vermiş olabilirsiniz de optik olması değil önemli olan. Sensörün modeli, değerleri önemli. Ofis mouse'u dediğinize göre maksimum 150IPS 30G değerlerine falan sahip olabilir. Bu kadar olacağını da sanmıyorum. Düşük değerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı