Hocam 1600 aşırı yüksek gelir MTA oynuyorum hassasiyet 0 - 0 yani en düşük seviyesinde normalde böyle değildi fakat birden aşırı hızlı gelmeye başladı.Oyun içi sensini değiştir. Ayrıca 400DPI kullanmanı önermem. 1600 kullan.
![]()
Mouse Sensitivity Converter / Calculator
Use this mouse sensitivity converter / calculator to easily convert sensitivities between games. It's free and supports many game conversions.gamingsmart.com
Mouse DPI 400 fakat oyunda aşırı hızlı geliyor ve 200 yaptığımda ise aşırı yavaş oluyor bunun ortalamasını yapma şansım yok mu?
Mouse: Rampage Radiant M1.
Yazılımı indirili oradan ayarlıyorum zaten fakat 400 ve 200 var. Yani benim istediğim hani 350 falan yapma şansım yok mu ?
Yazılımı indirili oradan ayarlıyorum zaten fakat 400 ve 200 var.Bu site üzerinden driveri yükleyin, DPI kendiniz bulursunuz.
Hocam 1600 aşırı yüksek gelir MTA oynuyorum hassasiyet 0 - 0 yani en düşük seviyesinde normalde böyle değildi fakat birden aşırı hızlı gelmeye başladı.
Hocam selamlar. Neye göre 400 DPI önermiyorsunuz acaba? Profesyonel E Spor oyuncuların %90 400 DPI olarak kullanıyor.Oyun içi sensini değiştir. Ayrıca 400DPI kullanmanı önermem. 1600 kullan.
![]()
Mouse Sensitivity Converter / Calculator
Use this mouse sensitivity converter / calculator to easily convert sensitivities between games. It's free and supports many game conversions.gamingsmart.com
Oyun içinde en düşük senste zaten daha aşağısı yok.DPI 1600 yapıp sensini düşür
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.