Mouse hareket ettirdiğimde ekran kartından ses geliyor

Majestic(Osman)

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulağımı kasaya dayadığımda tespitime göre ekran kartından geliyor ses. Yani fareyi hareket ettirdiğimde ekran kartından da aynı anda ses geliyor. Uğultu şeklinde diyebilirim. Pc boştayken de arada dıt dıt dıt dıt diye ses geliyor. Bu sesi nasıl çözücem sinir ediyor. Çözümü nedir? Oyunlara girdiğimde o ses cıkmıyor boştayken cıkıyor bu bahsettiğim ses.
 
Son düzenleme:
Yükteyken öyle bir ses çıkmıyor. Ama masaüstündeyken bir sağa bir sola hareket ettiriyorum mouseyi hareket ettirmemle uyumlu olarak ses çıkıyor. Bu ne biçim coil whine sorunu? :D
Yükteyken de kulağımı dayıyorum coil whine anca duyuluyor. Çok az kasa kapalıyken anlaşılmıyor bile. Sadece boştayken veya internetteyken fareyi sağa sola hareket ettirince o gıcık edici ses oluyor.
 
Son düzenleme:
İade etmeye veya değiştirmeye değer mi? O videolardaki kadar çok ses çıkmıyor karttan. Boştayken bahsettiğim ses o videodaki sesler gibi değil. Coil whine sorunu var ama çok az var. Hangi ekran kartını alacağımı şaşırdım AMD aldık aynı problem NVDİA aldık aynı problem. Ne alak o zaman arkadaş yav. Yokmu coil whine problemi olmayan gtx 970'e denk bir kart.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı