Mouse kendi başına hareket etti

• Konuyu başlatan Ciarus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.336

Ciarus

Hectopat
Virüs bulaşmış olabileceğini düşündüm. 5 dakika önce Malwarebytes ile tarama yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmadığımı belirteyim. Tehditler buldu. Karantinaya aldı. Windows Defender ile de tarama yaptım ama o bir şey bulmadı. Ama şimdi tarama yaptığım halde tekrar hareket etti. Ne yapmam lazım? Başka ne önerirsiniz?

Virüs bulaşmış olabileceğini düşündüm. 5 dakika önce Malwarebytes ile tarama yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmadığımı belirteyim. Tehditler buldu. Karantinaya aldı. Windows Defender ile de tarama yaptım ama o bir şey bulmadı. Ama şimdi tarama yaptığım halde tekrar hareket etti. Ne yapmam lazım? Başka ne önerirsiniz?

Aynısını yaşadım fakat sorun virüs değildi USB'sini çıkarmayı unutup dolaba kaldırdığım mouseydi büyük ihtimal rat yemişsinizdir en iyisi format.

Mouse sensörüne toz veya kir bulaşmıştır kulak çöpü ile hafiften temizle. Tehditler ile ufak bir bağlantısı olabilir ama genellikle sensör yüzünden oluyor.

Rastgele hareket ediyorsa farede sorun vardır (laptopsa touchpad de sıkıntı yaratabilir). Sensörü kulak çubuğu ile temizle, kullandığın yüzeyin temiz olduğundan emin ol. Sıkıntı yaratmaya devam ediyorsa sensör bozuktur.

Rastgele hareket ediyorsa farede sorun vardır (laptopsa touchpad de sıkıntı yaratabilir). Sensörü kulak çubuğu ile temizle, kullandığın yüzeyin temiz olduğundan emin ol. Sıkıntı yaratmaya devam ediyorsa sensör bozuktur.
Peki kendi kendine tıklayabilir mi? Bende kendi kendine tıkladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı