Mouse önerisi

JusTaUseR

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Biliyorum 150 TL mouse ile 400 TL mouse ne alaka diyorsunuz :D. Şöyle ki benim aslında bütçem 400 TL idi fakat hem bütçeyi kısmam gerektiğinden hem de gerçekten bu mouselar arası devasa farklar var mı öğrenmek istediğimden açıyorum bu konuyu. Bütçeyi zorlayıp DeathAdder V2 alabilirim fakat gerçekten değecek bir fark var mı merak ediyorum. Fark yoksa katar Pro alıp geçeceğim. Başka öneriniz varsa bu fark yaratır dediğiniz bir şey, el uzunluğum 17-18 cm arası tutuşum da avuç içi tutuşu.

Deathadder V2 yukarıdakiler arasında kesinlikle en iyisi. Düşünmeden onu alın. Aralarında gerçekten fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DeathAdder V2 yukarıdakiler arasında kesinlikle en iyisi. Düşünmeden onu alın. Aralarında gerçekten fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bütçeyi zorlamak istemiyorum çok hard Core bir oyuncu değilim. Ne gibi farklar hissederim açıklayabilir misiniz?

Hocam bütCryi zorlamak istemiyorum çok hard Core bir oyuncu değilim. Ne gibi farklar hissederim açıklayabilir misiniz?
Optik switch ve sensörün farkını oyun oynarken hissedeceksiniz. Farenin kendisinin ve kablosunun hafif olması da hem oyun oynarken hem de günlük kullanımda hissedeceksiniz. Deathadder V2, tam bir ergonomi harikası. Büyük-küçük bütün el boyutları için uygun. Ha birde, Razer kalitesi var. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı