xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 2 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar benim mouse bozuldu, Steam'de aşağı doğru inip oyunlara bakarken falan seçiyor mavi oluyor böyle. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar benim mouse bozuldu, Steam'de aşağı doğru inip oyunlara bakarken falan seçiyor mavi oluyor böyle. Nasıl düzelteceğim?
Modeste Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 269 2 Temmuz 2020 #2 Garantisi devam ediyorsa verebilirsiniz bir de hangi Mouse'u kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 2 Temmuz 2020 #3 Modeste dedi: Garantisi devam ediyorsa verebilirsiniz bir de hangi Mouse'u kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Trust 19522-07 yazıyor doğru yeri mi okudum bilmiyorum ama böyle acaba yere düşürmüştüm ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
Modeste dedi: Garantisi devam ediyorsa verebilirsiniz bir de hangi Mouse'u kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Trust 19522-07 yazıyor doğru yeri mi okudum bilmiyorum ama böyle acaba yere düşürmüştüm ondan olabilir mi?