SteelSeries QCK 3XL mouse pad kullanan bilir seccadeden büyüktür. Bugün yıkamaya karar verdim. Banyoda ılık su ile arkasını ve fayansı ıslatıp direkt yapıştı. Ağırlığından dolayı tutmaz diyordum tuttu. Dahasına sıvı bulaşık deterjanı ve yumuşak bir süngerle ovalamaya başladım. Ben hayatımda bu kadar iğrenmedim. Sadece tam 1 dk boyunca kahverengi ve kapkara bir su aktı. Yeşil sünger kahverengiye döndü. Acaba dedim mousepada bir zararım mı oldu. Her neyse güzelce duruladım. Bu arada bayağı bir duruladım çünkü sürekli köpürüyor, ben durulandı zannetsem bile elimle bastırınca hala köpürüyor. Daha sonra durulanınca odaya sobanın yanına kurumaya ve bu süreçte üzerini temiz bir mikrofiber bez ile bastırarak suyunu alıyorum. Fotoğraflara bir bakarsanız durumu izah edebilecek, daha önce böyle özel ürünlerin temizliği ile ilgili çıkarım yapacak ve öneri verecek arkadaşlar var mıdır? Mouse pad temizlemeye kalkışan insanlara yol gösterici olsun. Fotoğrafta görüldüğü üzere yıkamadan kaynaklı böyle sıkıntılar olabilir mi? Daha önce hiç görmemiştim. Tırnağım takılıyor resmen.
NOT: başlık otomatik düzeltildi. Takılma gibi bir problem yok. Sadece temizleme sonrası yaşadıklarımı aktardım.
NOT: başlık otomatik düzeltildi. Takılma gibi bir problem yok. Sadece temizleme sonrası yaşadıklarımı aktardım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: