Mouse pad temizleme sonrası takılmaya başladı

579063

Hectopat
SteelSeries QCK 3XL mouse pad kullanan bilir seccadeden büyüktür. Bugün yıkamaya karar verdim. Banyoda ılık su ile arkasını ve fayansı ıslatıp direkt yapıştı. Ağırlığından dolayı tutmaz diyordum tuttu. Dahasına sıvı bulaşık deterjanı ve yumuşak bir süngerle ovalamaya başladım. Ben hayatımda bu kadar iğrenmedim. Sadece tam 1 dk boyunca kahverengi ve kapkara bir su aktı. Yeşil sünger kahverengiye döndü. Acaba dedim mousepada bir zararım mı oldu. Her neyse güzelce duruladım. Bu arada bayağı bir duruladım çünkü sürekli köpürüyor, ben durulandı zannetsem bile elimle bastırınca hala köpürüyor. Daha sonra durulanınca odaya sobanın yanına kurumaya ve bu süreçte üzerini temiz bir mikrofiber bez ile bastırarak suyunu alıyorum. Fotoğraflara bir bakarsanız durumu izah edebilecek, daha önce böyle özel ürünlerin temizliği ile ilgili çıkarım yapacak ve öneri verecek arkadaşlar var mıdır? Mouse pad temizlemeye kalkışan insanlara yol gösterici olsun. Fotoğrafta görüldüğü üzere yıkamadan kaynaklı böyle sıkıntılar olabilir mi? Daha önce hiç görmemiştim. Tırnağım takılıyor resmen.
NOT: başlık otomatik düzeltildi. Takılma gibi bir problem yok. Sadece temizleme sonrası yaşadıklarımı aktardım.

Dosya Ekleri

• 858cdf7e-e311-4e20-9a7e-8758b5c38dfa.jpg
    858cdf7e-e311-4e20-9a7e-8758b5c38dfa.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 748d98a5-a756-4c6e-81a9-55c51b5adefc.jpg
    748d98a5-a756-4c6e-81a9-55c51b5adefc.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Sigara külü gibi şeyle bazen yakabiliyor bu şekilde. Böyle büyük mousepadler üzerinde oyun oynarken ayrıca kare bir mousepad koyarsanız daha uzun ömürlü ve keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. Her defasında aynı ekipmana abanarak zaman geçirmek ekipmanları çok çabuk eskitiyor.

Üzerine koyulan ürünlerden dolayı olabilir.
Ben ılık suyla ve Fairy ile herhangi bir şey sürmeden (elimle) güzelce yıkıyorum. Sünger sürecekseniz o sünger yumuşak olsun, yolma yapmasın.

Hocam pişmanım zaten. Ne gerek var bu kadar büyük mouse pad. Ne fincan koyabiliyorum ne masada yemek yiyebiliyorum. Zaten satılığa koydum. Large olanını alacağım kare. Yeter bana.

Hocam pişmanım zaten. Ne gerek var bu kadar büyük mouse pad. Ne fincan koyabiliyorum ne masada yemek yiyebiliyorum. Zaten satılığa koydum. Large olanını alacağım kare. Yeter bana.
HOcam bende de 120x60 pulsefire altık üzeri ekstra oyun için mousepad var. Evet pisleniyor tozlanıyor falan ama direkt masanın tozu pisliğiyle uğraşmaktan daha iyi. Siz yine onu altlık olarak kullanın ve üzerine oyun için kare bir mousepad bakın. Elinizi kolunuzu koyduğunuz yer yumuşak olsun en azından.

Masanın pisliğini ve tozunu bir bezle kolayca silebilirsin ama kocaman mousepadi yıkamak zorunda kalıyorsun. Klavye ve fare için geniş alan sunacak kadar mousepad kullanıyorum geri kalanlar (hoparlör, monitör, kulaklık vb.) masanın üstünde. Arada bir bezle siliyorum tertemiz mis gibi. Bi'de bardak için altına koyulacak bir şey güzel olur. Bende kare küçük bir parça var; bardak koyacağım zaman onu mousepad üzerine koyuyorum, kirlenmiyor.

Masanın pisliğini ve tozunu bir bezle kolayca silebilirsin ama kocaman mousepadi yıkamak zorunda kalıyorsun. Klavye ve fare için geniş alan sunacak kadar mousepad kullanıyorum geri kalanlar (hoparlör, monitör, kulaklık vb.) masanın üstünde. Arada bir bezle siliyorum tertemiz mis gibi. Bi'de bardak için altına koyulacak bir şey güzel olur. Bende kare küçük bir parça var; bardak koyacağım zaman onu mousepad üzerine koyuyorum, kirlenmiyor.
Kesinlikle. Harfiyen katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı