Mouse tavsiyesi

Mert.AŞ

Femtopat
Katılım
18 Eylül 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
IMG_2106.png

Bu farelerden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?
 
Hocam RGB olanı alın ya da sondakini.
 
Rival 3 yıllarca kullandım çok memnun etti ablama verdim yeni fareye geçtim o da SteelSeries düşünmeden al. Kablosuzu al gayet iyi.

Rival 3 kronik lod sorunlu bir mouse ama size denk gelmemiş olabilir, SteelSeries olmasından dolayı değil modele göre mouse bakınız.

Bu farelerden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Max bütçeniz nedir hocam?
 
Rival 3 kronik lod sorunlu bir mouse ama size denk gelmemiş olabilir, SteelSeries olmasından dolayı değil modele göre mouse bakınız.



Max bütçeniz nedir hocam?
Kronik sorun masalını hayatımda tek bir markada bile yaşamadım. Yaşadığım sorunu kronik olarak adlandırmıyorum çünkü. Bu açıdan bakarsan arabada pcde telefon da sorunlu gelebilir. Yıllarca kullandım bir problem yaşamadım şuan yine aylardır steelseries kullanıyorum yine yaşamıyorum. Aşın artık şu kronik hikayelerini. Mac laptop aldım şarj girişi sorunluydu ne diyeyim Apple sorunlu mu ?
 
Bende 2 yıldır Rival 3 kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim hala taş gibi mouse tek sorunu başta aldığında mat oluyor ama 1-2 hafta sonra hemen rengi parlağa döndü onun haricinde mükemmel mouse bir daha alacak olsam Steelseries tercih ederim.
 
Kronik sorun masalını hayatımda tek bir markada bile yaşamadım. Yaşadığım sorunu kronik olarak adlandırmıyorum çünkü. Bu açıdan bakarsan arabada PC'de telefon da sorunlu gelebilir. Yıllarca kullandım bir problem yaşamadım şu an yine aylardır SteelSeries kullanıyorum yine yaşamıyorum. Aşın artık şu kronik hikayelerini. Mac laptop aldım şarj girişi sorunluydu ne diyeyim Apple sorunlu mu?

Adı üstünde kronik sorun çoğu kişiye denk geldiği için kronik sorunlu denir bir de masal hikaye diyerek cahilliğini belirtmişsin mouse alınırken markaya değil modele sensöre IPS değerlerine bakılır, okuduğunu anlama sıkıntın var galiba Mac alrım şarj sorunluydu Apple sorunlu mu diyeyim demişsin, Apple sorunlu değil ürün sorunlu olmuş oluyor önce kronik sorunlu ürün(örneğin: Samsung Note 7) ne demek onu öğrende gel.
 
Hocam maksimum bütcü 900 TL civarı. (1000 falan da olur)


Swar50 koduyla 50 TL indirimden yararlanabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı