Mouse ve mouse pad önerisi

Tutuş şeklim yarı palm yarı claw gibi şu anki mouse Logitech G203 yeni ekipmanlar diziyorum ve fareler arasında kaldım. M3 Pro Max modeline 4/8k Hz yapmak için dongle ekleyince Scyrox V6 ile aralarında sadece 300TL'lik bir fark oluyor Scyrox zaten 8K olarak geliyor sizin düşünceleriniz nelerdir? +mouse pad hangisi daha iyi olur acaba şimdiki mouse pad ne olduğu belirsiz dandik bir şey. seçiminizi yaparken nedenini ve farklarını açıklayabilirseniz sevinirim hepinize iyi sosyaller

I) Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse

Iı) Scyrox V6 8K Wireless Mouse

Iıı) MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse

IV) VXE MAD R Wireless Mouse

Mouse pad:

I) Wraith Blade X Semi-Hard Mousepad

Iı) Wraith Spirit of Aim Mousepad

Iıı) Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad

Spirit of aim ve Scyrox V6 alırdım yarı palm yarı claw için on numara mouse spirit of aim de güzel gider yanına.

Dostum klavye olarak ben bayağı bir araştırma yapmış biri olarak Akko fun 60 Max shine (Max olması önemli ) öneriyorum o fiyata 8K kablosuz Rapid trigger klavye bulmak zor hatta bildiğim kadarıyla Wireless 8K RT klavye yok fakat tek sorunu %60 bir klavye eğer illa 75 olsun diyorsan yazarsın bir daha öneri paylaşırım ve mouse mouse pad de paran varsa 2 2 yap geç diyorum.

Dostum klavye olarak ben bayağı bir araştırma yapmış biri olarak Akko fun 60 Max shine (Max olması önemli ) öneriyorum o fiyata 8K kablosuz Rapid trigger klavye bulmak zor hatta bildiğim kadarıyla Wireless 8K RT klavye yok fakat tek sorunu %60 bir klavye eğer illa 75 olsun diyorsan yazarsın bir daha öneri paylaşırım ve mouse mouse pad de paran varsa 2 2 yap geç diyorum.
Max olması neden önemli ?

Hocam %60 klavyeyle rahat edeceğimi sanmıyorum %75 veya TKL formda önerilerin nelerdir? Bir de mouse Darmoshark M3 Pro Max alıp 8k dongle alsam Scyrox modelinden 300tl ucuza geliyor ikiside 3950 sensörlü sanırım aralarında başka bi fark yoksa Darmoshark M3 Pro Max daha hoş geldi gözüme

Hocam %60 klavyeyle rahat edeceğimi sanmıyorum %75 veya TKL formda önerilerin nelerdir? Bir de mouse Darmoshark M3 Pro Max alıp 8k dongle alsam Scyrox modelinden 300tl ucuza geliyor ikiside 3950 sensörlü sanırım aralarında başka bi fark yoksa Darmoshark M3 Pro Max daha hoş geldi gözüme

O fiyatta olan tkl ler bence yeterli degil(tkl lere fahiş fiyat olduğunu düşünüyorum)
Ve şu yurt dışi uygulamasından sinra 2 seçenek kaldı

O fiyatta olan TKL'ler bence yeterli degil(TKL'lere fahiş fiyat olduğunu düşünüyorum)
Ve şu yurt dışi uygulamasından sinra 2 seçenek kaldı.

Top87'nin stoğu yokmuş zaten önceden de herkesin önerdiği VGN V87 alacağız artık ama madlions mad68he nasıldır veya başka%65 68lik klavye önerin var mı +okulların kapanmasını bekleyeceğim karne indirimine falan girer diye o zaman alacağım.
Onun dışında bir önceki mentte bahsettiğim mouse konusundaki görüşün nedir?

Son düzenleme:
Yalan olmasın mouse dan cok anlamam benim elim öküz gibi ve palm tutuyorum çok seceneğim yok diyede bilmiyorum klavye konusunda yurt dışı yasasından önce olsa çok seçenek vardı simdi bişey yok ve bence %60 a alışmak en iyisi

Yalan olmasın mouse dan cok anlamam benim elim öküz gibi ve palm tutuyorum çok seceneğim yok diyede bilmiyorum klavye konusunda yurt dışı yasasından önce olsa çok seçenek vardı simdi bişey yok ve bence %60 a alışmak en iyisi
Tamamdır hocam teşekkürler 2-2.5k civarı alınabilecek en iyi klavye FUN60 Max Shine diyorsun yani linkdeki ürün alacağım doğrudur umarım kablosuz kullanacağım 4/8K hertz kablosuz kullanıma uygundur umarım %65 68 oranında fps oyunları için başka önerin varsa açığım.

İstersen YT incelemerini atayım ben çok baktım ama seninde kafanda soru işareti kalmasın bu arada ben bu klavyeyi kendimde aldım(biraz garip mesele parasını aileme verdim 2026 yazında alacağım) ve tavsiye de ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı