Mousepad önemli mi?

_efsane

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2017
Mesajlar
454
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şu an N11'de bulunan 90x40 30-40TL'lik mousepadlerden kullanıyorum. Mousem Logitech G502 Hero bu 3 mousepad arasında kaldım Logitech ve diğerleri arasında çok fazla bir fark var mıdır? boyutları yetiyor bana 40x30 vb. yüzey olarak soruyorum; Logitech yeterli olur mu yoksa almışken iyisini mi alayım? FPS oyunları oynuyorum sadece
150TL'yi geçmeyecek şekilde başka önerisi olan var mı?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiklerinden en iyisi, bence Steelseries'inkidir. Mouse pad kullanmak yarar sağlar, sadece yarar değil kullanılması gerektir. Çünkü normal bir fps oyunu oynarken mouseyi düşük dpi getirmeniz hassasiyetini kısmanız gerekir, buda mouseyi mousepad üzerinde gezdiriceksiniz anlamına gelir. Bu mouse kaydırırken mouse titreyebilir veya düz tutamayabilirisiniz, şuan yeni nesil mouselerde pek olmaz bu ama her mouseda mouse padsiz gözle görülen bir değişim olur.
 
IMG_20200923_100626.jpg

Steelseries yıllardır kullanıyorum. Klavyeye denk gelen köşeden eşit oranda aşınsın diye arada bir çeviriyorum. Geniş masa şart galiba.
Mouse padlerde iki tür var. Kaygan (üst kısmı kumaş olup bazı markalarda speed diye geçiyor) ve tırtıklı ( üst kısmı kauçuk veya plastik olup control diye de isim veriliyor). Bir de bunların kenarlardan açılmasın diye dikiş vs. ile koruma yüksekliği olanlar var. Koruma yüksekliğine eliniz veya fare takılıyor, önermem. R6 Siege, Pubg, COD gibi oyunlarda ince atış yapıyorsanız tırtıklı olanı önermem. Kullandım ve bir yerde mevzi alıp bir noktaya sabit aim koymak çok zor. Kaygan ve üst kısmı kumaş olup kenarları koruma dikişsiz olanlar en rahatı.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 678039
SteelSeries yıllardır kullanıyorum. Klavyeye denk gelen köşeden eşit oranda aşınsın diye arada bir çeviriyorum. Geniş masa şart galiba.
Mousepadlerde iki tür var. Kaygan (üst kısmı kumaş olup bazı markalarda Speed diye geçiyor) ve tırtıklı ( üst kısmı kauçuk veya plastik olup Control diye de isim veriliyor). Bir de bunların kenarlardan açılmasın diye dikiş vs. ile koruma yüksekliği olanlar var. Koruma yüksekliğine eliniz veya fare takılıyor, önermem. R6 Siege, PUBG, CoD gibi oyunlarda ince atış yapıyorsanız tırtıklı olanı önermem. Kullandım ve bir yerde mevzi alıp bir noktaya sabit aim koymak çok zor. Kaygan ve üst kısmı kumaş olup kenarları koruma dikişsiz olanlar en rahatı.

Anladım çok teşekkür ederim galiba SteelSeries alacağım.
 

Geri
Yukarı