Mousepad önerisi

YavuzSelim18

Picopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 100TL geçmeyen mousepad önerebilir misiniz? Büyük olursa iyi olur küçük olsa da fark etmez. Görüntü benim için biraz önemli. Mouse'um yanımda değil ama hatırladığım kadarıyla HP X3000 Siyah bunun gibi bir şey. Oyun oynayacağım. Sanırsam driver var DPI ayarlanıyor ama emin değilim bu DPI konularında. Gaming mouse değil ama benim için çok bir önemi yok. Gaming mouse avantajı var bir de görünüş. Önerilerinizi bekliyorum.

Reis çakma Razer falan alınır mı? Bir de SteelSeries large dediğimiz mouse için mi large yoksa large modeline hem klavye hem mouse sığar mı?

Çakma Razer alırsın ama bir SteelSeries HyperX etmez SteelSeries'in hem klavye hem mouse sığan modelleride var. Eğer istersen 100 TL'ye hem mouse hem klavye sığan Inca IMP-018 900 x 400 mm XXL Oyuncu Mouse Pad Fiyatı var benim kullandığım SteelSeries large model sadece mouse için klavyeye kadar geriksiz buluyorum.
Reis çakma razer falan alınır mı? Bide steelseries large dediğimiz mouse için mi large yoksa large modeline hem klavye hem mouse sığar mı?
Size önerebileceğim arkadaşımın kullandığı fiyatına göre iyi olan bir mouse pad daha var Inca IMP-011 Oyun Mouse Pad (Kauçuk) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Reis çakma razer falan alınır mı? Bide steelseries large dediğimiz mouse için mi large yoksa large modeline hem klavye hem mouse sığar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı