Mousepad önerisi

Evet QP bilişim güvenilir, zaten Technopat sistemlerini oradan satıyor. Mousepad konusuna gelecek olursak ise zaten pek bir numara bekleme. Sonuçta mousepad yani. Fakat gayet güzel duruyor kumaş olması bir artı ve kaymaz olduğu yazılmış. Bence alınabilir.

Evet QP bilişim güvenilir, zaten Technopat sistemlerini oradan satıyor. Mousepad konusuna gelecek olursak ise zaten pek bir numara bekleme. Sonuçta mousepad yani. Fakat gayet güzel duruyor kumaş olması bir artı ve kaymaz olduğu yazılmış. Bence alınabilir.
Bazısı çok fazla söylüyor da mousepad etkisi falan diye o yüzden sormuştum. RGB mousepad düşünmüyordum pahalı diye ama eğer kalitesi pek farkı değilse zaten bu boy mousepadler çok pahalı fiyatı da diğer söylenen 2 tip mousepadden daha ucuz olunca bu da düzgünse bunu almayı düşünüyorum. Ucuz olanlara plastik kokuyor falan diyorlardı o yüzden onları geçtim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı