Mousepad önerisi

Kaitve

Hectopat
Arkadaşlar mousepad önerir misiniz F/P olacak şekilde? Piyasada bildiğiniz gibi çok kalitesiz padler var, ucuza büyük ve güzel önerebileceğiniz var mı?

50-70 max çok para vermek saçma geliyor bana mousepade bunlar bile fazla bence ama bilemiyorum artık
Haklısın aslında piyasada small boyuttaki optik mouse pad lere bakabilirsin hem kablosuz kullanıyorsan pil ömrünü uzatır hemde Dpi'ın artar. Bir öneri veremeyeceğim ama Google ile kolayca bulabilirsin.

Bilek destekli olanları öneririm, evimde iki tane var (oyun oynarken rahat oluyor, yazı yadıktan sonra fare'yi elime almak için can attırıyor diyebilirim) (birisi deri kaplama öbürü jel ama özellikle deri olan çok rahat).
Tabi büyük bir şey arıyorsanız şiddetle uzak durun, dar bir alanları var.

Haklısın aslında piyasada small boyuttaki optik mouse pad lere bakabilirsin hem kablosuz kullanıyorsan pil ömrünü uzatır hemde Dpi'ın artar. Bir öneri veremeyeceğim ama Google ile kolayca bulabilirsin.
bloody a60 kullanıyorum çok memnunum mousedan ama zamanında everest sgm x7 almıştım onun yanında verilen mousepadi kullanıyorum bayadır küçük gelmeye başladı artık bide kumaşı sökülmeye başladı bazı yerlerden 3 4 yıldır kullanıyorum neredeyse o yüzden yeni bir şeyler almak istedim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı