Mousepad önerisi

Mouse pad önemli bence. Önerim bu olur:
Bu pede vereceğim paranın üçte birini verir ped alırım kalan parayla da bir buçuk iskender bir de künefe yerim daha iyi :D Resmen israf. Tamam, paramız değersizleşiyor da 100 lira hala az para değil yani :D

Belirttiğim linkteki ürünün 2 yıl önce bilgisayar alırken n11'den yanında bunu da almıştım. 25*31 olan en küçük olanını sipariş etmiştim. Laptop sırt çantamda rahatça yanımda taşıyorum ve ben oldukça memnunum. 2 yıl geçmesine rağmen herhangi bir deforme, yırtık oluşmadı. Bazı mousepadlerin aksine kötü bir kokusuda yok. Tavsiye ederim.

Bu pede vereceğim paranın üçte birini verir ped alırım kalan parayla da bir buçuk iskender bir de künefe yerim daha iyi :D Resmen israf. Tamam, paramız değersizleşiyor da 100 lira hala az para değil yani :D
Tercih sizin ama her mousepad yüzeyi aynı olmuyor işte. Kalite fark ettiriyor. Zaten bir kere alıp senelerce kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı