Mouseun Aşırı CPU Kullanması

Kaan Gönül

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 64 Bit işletim sistemim var ve oyunlarda mouseu oynattıgım zaman FPS drop alıyorum. Hızlı oynattığım zaman 90 FPS'lerdeyken 35-40'a düşüş yaşıyorum. Geçen gördüğüm konuda CPU kullanımından bahsediyordu. Boştayken %9 olan CPU fareyı hareket ettirdiğimde %30'a çıkıyor.

Windows 10 64 Bit işletim sistemim var ve oyunlarda mouseu oynattıgım zaman FPS drop alıyorum. Hızlı oynattığım zaman 90 FPS'lerdeyken 35-40'a düşüş yaşıyorum. Geçen gördüğüm konuda CPU kullanımından bahsediyordu. Boştayken %9 olan CPU fareyı hareket ettirdiğimde %30'a çıkıyor.
Sen fareyi çevirdiğinde oyunda harita yükleniyor ve bundan dolayı CPU kullanımı artıyor. Benim şahsi düşüncem.

Sen fareyi çevirdiğinde oyunda harita yükleniyor ve bundan dolayı CPU kullanımı artıyor. Benim şahsi düşüncem.
O zaman pubg de daha çok droplanması lazım dostum koskoca map sonuçta renderladıgı alan daha fazla ama eskıden boyle bı problemım yoktu dc ts girdiğim zaman daha cok fps drop oluyo özellikle r6 için geçerli bu problem lol cs pubg gta da yok

Minecraft'a gir.Ayni şekilde hızlıca döndür fareyi, map'ın yeni renderlandığını bundan dolayı kastığını görüceksin.Ama birdahaki döndürmende kasmayacak.Yani problem mause'un fazla cpu felan kullanmasindan değil

Sıkıntı r6 da oluyor arkadaşlar lol cs vb oyunlarda yok ve r6 da renderlanıcak bir alan yok zaten mapleri büyük değil ve menüde dahi hızlı oynatsam fps 40 lara düşüyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı