Movavi Video Suite ile ses düzenleme

• Konuyu başlatan teknoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.356

teknoz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu programı satın aldım ve merak ettiğim stok videolara ekleyeceğim sesi ses kaydet bölümünden kaydedip o dosyayı görüntüye mi aktaracağım yoksa video düzenleme bölmesinden sesi direkt mi görüntüye kaydedeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MOVAVI kullanmıyorum ama her video edit programı aynı şekilde çalışır. Ses dosyasını timeline'a sürükleyip bırakırsanız eklenecektir. Timeline'da editleyebilirsiniz. Sonra istediğiz formatta render edebilirsiniz. Timeline'da ne varsa düzenlemenize göre hepsi render edilecektir. Ayrıca MOVAVI'ye para vermeye gerek yok. Ücretsiz çok daha iyi açık kaynaklı alternatifleri var.

MOVAVI kullanmıyorum ama her video edit programı aynı şekilde çalışır. Ses dosyasını timeline'a sürükleyip bırakırsanız eklenecektir. Timeline'da editleyebilirsiniz. Sonra istediğiz formatta render edebilirsiniz. Timeline'da ne varsa düzenlemenize göre hepsi render edilecektir. Ayrıca MOVAVI'ye para vermeye gerek yok. Ücretsiz çok daha iyi açık kaynaklı alternatifleri var.
Davinci gibi dimi hocam? Veya Openshot.

Bir sorum olacak hocam. Ben demin kendi sitesinden Studio yazan şeyi indirdim, hiç para falan istemedi. Bu program ücretsiz mi?
Büyük ihtimal demodur. Yani bir süre sonunda ücret talep eder. MOVAVİ'nin ücretsiz programı yok galiba.
Movavi'nin kötü yanları ne? Ve bu saydığınız programların ona göre üstünlükleri ne?
Amatör kullanıcılar için yeterli ama para verilecek kadar özellikli değil. Ücretsiz daha kapsamlı programlar varken gereksiz.

Büyük ihtimal demodur. Yani bir süre sonunda ücret talep eder. Movavi'nin ücretsiz programı yok galiba.

Amatör kullanıcılar için yeterli ama para verilecek kadar özellikli değil. Ücretsiz daha kapsamlı programlar varken gereksiz.

Mesela Movavi ile neleri yapamam? Ben kendi sesimle slayt videolar yapacağım bunun için yeterli mi Movavi? Veya yetersizse Adobe Premiere Pro çok karışık mı?

Mesela Movavi ile neleri yapamam? Ben kendi sesimle slayt videolar yapacağım bunun için yeterli mi Movavi? Veya yetersizse Adobe Premiere Pro çok karışık mı?
Pro seviyede maskeleme, anahtar karelerle kapsamlı animasyonlar, pro seviyede renk düzenleme vs. yapamazsınız. Yine pro seviyede efektlerin çoğu yoktur. Slide show dahil temel düzeyde çoğu şeyi yapabilirsiniz. Video edit programlarına yabancıysanız PREMIERE PRO'yu öğrenmek için biraz zaman harcamanız lazım. Ve lisanslı kullanmak isterseniz pahalı gelecektir. ADOBE'nin programlarını aylık ücret ödeyerek kullanabilirsiniz.

Pro seviyede maskeleme, anahtar karelerle kapsamlı animasyonlar, Pro seviyede renk düzenleme vs. yapamazsınız. Yine Pro seviyede efektlerin çoğu yoktur. SLI'de show dahil temel düzeyde çoğu şeyi yapabilirsiniz. Video edit programlarına yabancıysanız Premiere Pro'yu öğrenmek için biraz zaman harcamanız lazım. Ve lisanslı kullanmak isterseniz pahalı gelecektir. Adobe'nin programlarını aylık ücret ödeyerek kullanabilirsiniz.

Adobe Premiere Pro hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı