MPC-HC "Encountered a problem during initialization." Hatası

Hakan Gündoğan

Hectopat
Makaleler
2
Her açtığımda programı uyarı veriyor. Hayır dediğimde program açılıyor. Evet dediğimde şurası açılıyor. #3739 (Initialization issues related to mhook) – Media Player Classic - Home Cinema

i5Zxf6v.jpg

Eğer sorun yine devam ederse başka bir medya oynatıcı dene. Ayrıca K-Lite kurarken MPC-HC yerine tüm kodek yetkilerini Windows MP'ye verirseniz bir sorun yaşamazsınız. Yani en azından ben daha yaşamadım. Ayrıca bu kodeklerle Windows MP tam donanımlı bir oynatıcı oluyor. :)

@SypeR bana güncel ve güvenli bir link verir misin MPC-HC için. Aslında MPC-HC'nin en iyi özelliklerinden biride otomatik altyazı bulabilmesi. Windows MP'nin çok bir özelliği yok.
Eğer MP'de alt yazıları açarsan otomatik olarak aynı adda olan altyazı dosyasını yüklüyor. Dil olarak Türkçe seçersen sıfır eksik karakterle kullanırsın.

Codec Guide: K-Lite Codec Pack - For XP, Vista, Windows 7 and 8 KLite'ın geliştiricisi. Onun sitesinden direk .torrent linki buldum.
http://www.codecguide.com/torrent/K-Lite_Codec_Pack_1055_Mega.exe.torrent

Anlatamadım galiba @SypeR. Ben mesela MPC-HC'de D tuşuna bastığım an tüm Türkçe altyazılar karşıma çıkıyordu. Bende indir dediğimde indiriyordu. Yani ben internette uğraşmadan indiriyordum altyazıları. Windows MP'de var mı bu özellik? Veya başka bir oynatıcıda? (BSPlayer hariç :D)

Anlatamadım galiba @SypeR. Ben mesela MPC-HC'de D tuşuna bastığım an tüm Türkçe altyazılar karşıma çıkıyordu. Bende indir dediğimde indiriyordu. Yani ben internette uğraşmadan indiriyordum altyazıları. Windows MP'de var mı bu özellik? Veya başka bir oynatıcıda? (BSPlayer hariç :D)
Bak o özelliği ilk defa senden duyuyorum. Windows MP'de o yok büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı