MPIA telefon alınır mı?

Sanırım sizin niyetiniz belli ki açılan başlıkla iş birliği içinde ürünü kötü lanse etmek piyasaya veya gerçekten ürünü tanımadan bilmeden fikrini yürüten biri bu da ya sizin başka markalarla ilişkiniz var ya da bir kazancınız var bu işten. Maalesef son yıllarda piyasada sağlıklı pek tuşlu telefon bulunmamaktadır 1-2 marka hariç.

En doğru bilgiyi paylaşacağım gerisi hayırlısı diyelim.

1. tuşlu cep telefonlarında genel olarak spreadtrum marka işlemci kullanılır. Bu marka kötü değil ama iyi de değil bazen şebeke sorunu yaratabilir. Çin malı standart bir işlemcidir. Tuşlu telefonda daha iyi işlemci MTK marka taıwan'dır. Pro F ürününde MTK kullanılmaktadır.

2. aşağılama asla olmaz sanırım sizi üzmüş ürünün iyi olması. Kaliteli malzemeden üretilen bir cep telefonu 2G de olsa çeker. Deprem zamanında en iyi çeken 2G telefonlardı. Önümüzdeki zamanda depremden bahsediliyor inşallah olmaz ama olursa bu tür telefonlar asansörde de çeker ( mpıa Pro F telefon asansörde dahi çeker ) garantisi var o yüzden bu konuda destek veriniz.

3. asla piyasada en iyi marka mpıa demedim. Ama olması için çabalıyor bu da tabii şu an belli ürünlerde. Keşke Xiaomi, Samsung Apple gibi olsa ülke olarak gururlanırız. Ama bu da zaman alacak gibi. ( desteğiniz lazım :)

4. henüz yeni satışa açılmış durumda sanırım 2-3 güne yayınlanır. Şimdi mail attıyorum kendilerine sizi sevmeyenler var diye. Bence sizde önerilerinizi maille atın.

5. yıllardır tuşlu telefonu kullanıyorum diyorsunuz oysa ebeveyn, öğrenci ve asker genelde kullanır. Sadece bu telefona bağlı birisi bu kadar teknolojik bir yerde yazmaz kendini yormaz diye düşünüyorum.

6. şu ana kadar yazdığınız bu marka için en iyi alınabilecek söz marka profesyonelliği kazanın bu güzeldi ama bunun içinde lütfen güzel eleştiri yapın mesela bu ürünün 20 özelliğinden 2 tanesi eksikse 18 tanesini önce tebrik edin 2 tanesi içinde öneride bulunun yıllardır tuşlu telefon kullanan biri olarak.

7. bu cep telefonu BTK onaylı yerli üretim telefondur.

Bu konuşmadan anladığım siz 1 senedir kullandığınız.
Mpıa telefon satışa açılması 15 gün oldu. Daha önce böyle bir telefon yoktu.

Perşemve günü aldım ve memnun değilim. Farklı fikir ve eleştirilere açık olmadığınız sürece gelişim göstermeniz zordur. Ben bu başlığı alayım mı diye açtım fark etmisseniz eğer.

Telefon çekmiyor kardeşim cam kenarında belki. Hep camda bekliyor arayan olursa çeksin diye.

@MPIA Madem kötü niyette olduğumu iddia ediyorsunuz bana numune yollayın ben de objektif bir inceleme yapıp paylaşayım nasıl fikir?
Mesajınıza da geniş çaplı cevap vereceğim ancak şu an müsait değilim.
Ben kimseye karşı kötü niyetli olmadım. Olmayacağım da.

J2ME desteği bile olmayan 2G telefonunuzla Hiking, ANKA, BBMobile gibi "Yerli ve Milli" üreticilerden hiçbir farkınız yok.
Deprem zamanında ne benim o dönem aktif kullandığım 1110 ne de 1280 çekiyordu ki bu cihazlar dağ başında bile çeken cihazlar. Yine el mahkum Tango Alfa Bla Bla diye telsizlerle iletişim kurmak zorunda kaldık. Bu kadar küstah bir tavırla sadece böyle fason mal satıp büyük iş yaptığını sanan markalarda karşılaştım.

Elimden nice Nokia N, E, X, C serisi telefon nice 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx telefon geçti. Samsung, Ericsson, LG'nin pek çok modellerini de deneyimledim. Neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorum ben.

En azından KaiOS ya da J2ME makinesi olan, 4G destekli ve kameralı bir makine ile karşımıza çıksaydınız sizi de desteklerdim. Kimseden para aldığım yok. O kadar kaba ve önceki dediklerinizle tutarsız şeyler yazmışsınız ki işimi bırakıp size cevap verme gereği duydum.

Şimdi şunu soruyorum. Telefonuz madem MTK, kanıtlayın. Bunu yapabilir misiniz?

Aciz J2ME desteği bile olmayan 2G telefonunuzla Hiking, ANKA, BBMobile gibi "Yerli ve Milli" üreticilerden hiçbir farkınız yok.
Deprem zamanında ne benim o dönem aktif kullandığım 1110 ne de 1280 çekiyordu ki bu cihazlar dağ başında bile çeken cihazlar. Yine el mahkum Tango Alfa Bla Bla diye telsizlerle iletişim kurmak zorunda kaldık. Bu kadar küstah bir tavırla sadece böyle fason mal satıp büyük iş yaptığını sanan markalarda karşılaştım.

Elimden nice Nokia N, E, X, C serisi telefon nice 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx telefon geçti. Samsung, Ericsson, LG modeller de deneyimledim. Neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorum ben.

En azından KaiOS ya da J2ME makinesi olan, 4G destekli ve kameralı bir makine ile karşımıza çıksaydınız sizi de desteklerdim. Kimseden para aldığım yok. O kadar kaba ve önceki dediklerinizle tutarsız şeyler yazmışsınız ki işimi bırakıp size cevap verme gereği duydum.

Şimdi şunu soruyorum. Telefonuz ilk dediğiniz gibi MTK mı yoksa az önce attığınız mesajdaki gibi Spreadtrum mu?

Ayrıca bu telefonları yaşlılar ve askerler kullanır gibi bir genelleme yapmanız komik. Ne yani bu telefonları kullanan insanlar teknolojiden bir haber mi? Böyle mi düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Basta ben olmak üzere pek çok üyenin Java makinesi olan ya da Symbian kullanan cihazları ile forumda gezdiğine şahit oldum.

Son düzenleme:
@MPIA Madem kötü niyette olduğumu iddia ediyorsunuz bana numune yollayın ben de objektif bir inceleme yapıp paylaşayım nasıl fikir?
Mesajınıza da geniş çaplı cevap vereceğim ancak şu an müsait değilim.
Ben kimseye karşı kötü niyetli olmadım. Olmayacağım da.

J2ME desteği bile olmayan 2G telefonunuzla Hiking, ANKA, BBMobile gibi "Yerli ve Milli" üreticilerden hiçbir farkınız yok.

Elimden nice Nokia N, E, X, C serisi telefon nice 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx telefon geçti. Samsung, Ericsson, LG'nin pek çok modellerini de deneyimledim. Neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorum ben.

Şimdi şunu soruyorum. Telefonuz madem MTK, kanıtlayın. Bunu yapabilir misiniz?

Aciz J2ME desteği bile olmayan 2G telefonunuzla Hiking, ANKA, BBMobile gibi "Yerli ve Milli" üreticilerden hiçbir farkınız yok.

Elimden nice Nokia N, E, X, C serisi telefon nice 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx telefon geçti. Samsung, Ericsson, LG modeller de deneyimledim. Neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorum ben.

Şimdi şunu soruyorum. Telefonuz ilk dediğiniz gibi MTK mı yoksa az önce attığınız mesajdaki gibi Spreadtrum mu?

Ayrıca bu telefonları yaşlılar ve askerler kullanır gibi bir genelleme yapmanız komik. Ne yani bu telefonları kullanan insanlar teknolojiden bir haber mi? Böyle mi düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Basta ben olmak üzere pek çok üyenin Java makinesi olan ya da Symbian kullanan cihazları ile forumda gezdiğine şahit oldum.
Bu kadar art niyet ve gereksiz konuşmanıza ek cevap yoktur. Gerekli ürünle ilgili bilgiler verilmiştir. Bu ürünü düşünen insanlar piyasada bulabilirler. Esnaflar gerekli kalite ile ilgili bilgiyi verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı