Hangisi daha ucuzsa al gitsin. MPK olanın yanında işlemcinin stok fanını da veriyorlar. Zaten her türlü işlemci soğutucu alman gerektiğinden çokta önemli değil.
Mpk olan kutusuz sadece fan ve işlemci oluyor diğeri ise normal kutu, fan ve işlemci ile geliyor. Birde tray olanlar var onlarda sadece işlemci ile geliyor.
Mpk olan kutusuz sadece fan ve işlemci oluyor diğeri ise normal kutu, fan ve işlemci ile geliyor. Birde tray olanlar var onlarda sadece işlemci ile geliyor.
Aldığın ürüne fatura kesiyorlar sonuçta, Amd işlemcilerinde mi çakması çıktı?
ilk kez amd kullanıyorum 200-300 tl için mpk alıp garantisiz faturasız olacaksa gider turuncu siteden normal alırım onun için sordum 200-300 cepte kalsın.
ilk kez amd kullanıyorum 200-300 tl için mpk alıp garantisiz faturasız olacaksa gider turuncu siteden normal alırım onun için sordum 200-300 cepte kalsın.
Sıfır 1 araba aldığınızı varsayın bu araba modelininde 3 ya da 4 çeşiti oluyor değil mi. Boş ve dolu paketi gibi. İşlemcide de tray, mpk ve box'u bunun gibi düşünün.