Çözüldü MPK R5 5600 işlemci ile R5 5600 arasında ne fark var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Normal R5 5600 arasındaki fark ne, kullanılmış mı? Performans kaybı mı var? Daha cabuk mu sıkıntı cıkarır?
Mpk olan kutusuz sadece fan ve işlemci oluyor diğeri ise normal kutu, fan ve işlemci ile geliyor. Birde tray olanlar var onlarda sadece işlemci ile geliyor.

ince hesaptan alıcağım , garanti felan orjinal mı amd taranfından 2 yıl garanti .
Aldığın ürüne fatura kesiyorlar sonuçta, Amd işlemcilerinde mi çakması çıktı?

Mpk olan kutusuz sadece fan ve işlemci oluyor diğeri ise normal kutu, fan ve işlemci ile geliyor. Birde tray olanlar var onlarda sadece işlemci ile geliyor.

Aldığın ürüne fatura kesiyorlar sonuçta, Amd işlemcilerinde mi çakması çıktı?
ilk kez amd kullanıyorum :) 200-300 tl için mpk alıp garantisiz faturasız olacaksa gider turuncu siteden normal alırım onun için sordum 200-300 cepte kalsın.

ilk kez amd kullanıyorum :) 200-300 tl için mpk alıp garantisiz faturasız olacaksa gider turuncu siteden normal alırım onun için sordum 200-300 cepte kalsın.
Mpk'ların garantisiz olduğunu nerden çıkardınız?

Sıfır 1 araba aldığınızı varsayın bu araba modelininde 3 ya da 4 çeşiti oluyor değil mi. Boş ve dolu paketi gibi. İşlemcide de tray, mpk ve box'u bunun gibi düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı