MR.YAMYAM nerede?

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 7.555
Yamyam Abi'yi istemiyorum oyu veren kimdi acaba merak ettim?

https://www.technopat.net/forum/technopat/18878-technopat-acik-mektup-anket.html

IQRI sanırım. Son yorumlara doğru...

--------------------------------

Onu bunu geçtim gerçekten çok abartılıyor sanmıştım konuları güzelmiş. HWA forumda baktım uzun bir süre... En önemli etmen konuyu anlatışı çok iyi sıkılmıyor aksine eğleniyorsun gibi hissediyorsun. Tabi ben kendisini hiç tanımadım. Şimdi açtığı 3 konu hakkında yorum yaptım. Bir tanesi ana kart soğutucu temizlemeydi.

Gittiği yerde de hemen benimsenmiş anladığım kadarıyla adına konu açılmış 334 sayfa sürmüş ve hala ilk sayfada... Ve sanırım adına açılan 2. konu bu.

Bir de herkes YAMYAM Abi diyor. :) Yaşı kaç? Gerçek ismini bilen yok mu?

YAMYAM Abi efsaneydi ya. Workstationlarından tutun DSLR kameralara oradan profesyonel ses sistemlerine kadar her konuda bilgisi olup biz forum ahalisini bilgilendiriyordu.

Adamın dilinde tüğ bitti bana laf anlatmaktan :) Ses sistemleri konusunda tam bir uzman.
500-600 liraya MİXER almamı önerirdi sürekli :) Şuan elimdeki parayla G27 almak istiyordum, MİXER geldi aklıma.

https://www.technopat.net/forum/technopat/18878-technopat-acik-mektup-anket.html

IQRI sanırım. Son yorumlara doğru...

--------------------------------

Onu bunu geçtim gerçekten çok abartılıyor sanmıştım konuları güzelmiş. HWA forumda baktım uzun bir süre... En önemli etmen konuyu anlatışı çok iyi sıkılmıyor aksine eğleniyorsun gibi hissediyorsun. Tabi ben kendisini hiç tanımadım. Şimdi açtığı 3 konu hakkında yorum yaptım. Bir tanesi ana kart soğutucu temizlemeydi.

Gittiği yerde de hemen benimsenmiş anladığım kadarıyla adına konu açılmış 334 sayfa sürmüş ve hala ilk sayfada... Ve sanırım adına açılan 2. konu bu.

Bir de herkes YAMYAM Abi diyor. :) Yaşı kaç? Gerçek ismini bilen yok mu?

CHIP Forum'da da 100'lerce sayfalık konu var. Bu forumda da grup olarak var. HWA'da ve Tamindir Forum'da da var. HWA'ya geçtiklerinden beri ben giremiyorum fakat CHIP'te ilk sohbete katılandanım. Toplasak 1000 sayfayı geçer.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı