MSConfig işlemci sayısı ne olmalı?

Ama otomatik de seçiyormuş, ellememem daha iyi olacak gibi duruyor. Macera yaşamak istemiyorum şimdi.

Hocam bir sıkıntı olmuyor bütün bilgisayarlarda MSConfig için önerilen ayar en yüksek işlemciyi seçmektir.

Aman hocam gerek yok zaten zar zor yıllar sonra adam gibi bir şey aldım, hiç ellemeyeyim. Driver'ı kurdum hiç ellemedim öyle bıraktım, AMD işlemci yönetim paneli de çok karışık geldi ürküttü.

Hatta test için sayıyı azaltıp yeniden başattım. Görev yöneticisinde işlemcilerin hepsini gördüğüm kısımda azalma oldu. Varsayılan olarak seçili olmayacak şekilde geliyor, öyle kalsın.

Hatta düşük sayıya ayarlı iken oradan yüksek sayı seçemiyorsunuz. Bu da şu an 12 seçebilmenizin tek mümkün yolunun zaten 12'sinin çalışıyor durumda olması demek.

Aman hocam gerek yok zaten zar zor yıllar sonra adam gibi bir şey aldım, hiç ellemeyeyim. Driver'ı kurdum hiç ellemedim öyle bıraktım, AMD işlemci yönetim paneli de çok karışık geldi ürküttü.
Ne demişler, çalışıyorsa dokunma. O yanlış hatırlamıyorsam bellek ayarını değiştirmişti ama olsun.

Hatta test için sayıyı azaltıp yeniden başattım. Görev yöneticisinde işlemcilerin hepsini gördüğüm kısımda azalma oldu. Varsayılan olarak seçili olmayacak şekilde geliyor, öyle kalsın.
Recep Baltaş da her ne kadar önyükleme yazsa da sistem çalışırkenki kullanımı da etkiliyor diye belirtmişti, hatırlıyorum.

Hocam bence alakası yok MSConfig ile .

Recep Baltaş da her ne kadar önyükleme yazsa da sistem çalışırkenki kullanımı da etkiliyor diye belirtmişti, hatırlıyorum.
Tabii ki de etkiliyor. Önyükleme anında kapalı olduktan sonra açılmadılar. HWInfo'dan baktığımda sadece 2 çekircek vardı. Ayarladığım değer oydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…