Ayar kapalıyken zaten olması gerektiği gibi çalışıyor. Çok kurcalamamak gerek. Bir konuda bir arkadaş oradaki ayarlarla oynamış ve sistemi boot edemiyordu. Zar zor komutlarla çözdürdüm. En son yemin ediyordu bir daha açmayacağım diye.
Aman hocam gerek yok zaten zar zor yıllar sonra adam gibi bir şey aldım, hiç ellemeyeyim. Driver'ı kurdum hiç ellemedim öyle bıraktım, AMD işlemci yönetim paneli de çok karışık geldi ürküttü.
Hatta test için sayıyı azaltıp yeniden başattım. Görev yöneticisinde işlemcilerin hepsini gördüğüm kısımda azalma oldu. Varsayılan olarak seçili olmayacak şekilde geliyor, öyle kalsın.
Hatta düşük sayıya ayarlı iken oradan yüksek sayı seçemiyorsunuz. Bu da şu an 12 seçebilmenizin tek mümkün yolunun zaten 12'sinin çalışıyor durumda olması demek.
Aman hocam gerek yok zaten zar zor yıllar sonra adam gibi bir şey aldım, hiç ellemeyeyim. Driver'ı kurdum hiç ellemedim öyle bıraktım, AMD işlemci yönetim paneli de çok karışık geldi ürküttü.
Hatta test için sayıyı azaltıp yeniden başattım. Görev yöneticisinde işlemcilerin hepsini gördüğüm kısımda azalma oldu. Varsayılan olarak seçili olmayacak şekilde geliyor, öyle kalsın.
Ayar kapalıyken zaten olması gerektiği gibi çalışıyor. Çok kurcalamamak gerek. Bir konuda bir arkadaş oradaki ayarlarla oynamış ve sistemi Boot edemiyordu. Zar zor komutlarla çözdürdüm. En son yemin ediyordu bir daha dokunmayacağım diye.
4 GB RAM'im varken bilgisayar 2 GB kullanıyordu. Nasıl düzeltebilirim diye araştırırken bir yerde bellek üst sınırını 0 yap diye bir şey gördüm yaptım ve PC açılmıyor. Ne yapmalıyım.