Bu değer ne olmalı acaba? Kapalıydı, açıp 12'yi seçsem ne gibi bir performans olur?

Ama otomatik de seçiyormuş, ellememem daha iyi olacak gibi duruyor. Macera yaşamak istemiyorum şimdi.
Ayar kapalıyken zaten olması gerektiği gibi çalışıyor. Çok kurcalamamak gerek. Bir konuda bir arkadaş oradaki ayarlarla oynamış ve sistemi boot edemiyordu. Zar zor komutlarla çözdürdüm. En son yemin ediyordu bir daha açmayacağım diye.![]()
Ne demişler, çalışıyorsa dokunma.Aman hocam gerek yok zaten zar zor yıllar sonra adam gibi bir şey aldım, hiç ellemeyeyim. Driver'ı kurdum hiç ellemedim öyle bıraktım, AMD işlemci yönetim paneli de çok karışık geldi ürküttü.![]()
Recep Baltaş da her ne kadar önyükleme yazsa da sistem çalışırkenki kullanımı da etkiliyor diye belirtmişti, hatırlıyorum.Hatta test için sayıyı azaltıp yeniden başattım. Görev yöneticisinde işlemcilerin hepsini gördüğüm kısımda azalma oldu. Varsayılan olarak seçili olmayacak şekilde geliyor, öyle kalsın.
Ayar kapalıyken zaten olması gerektiği gibi çalışıyor. Çok kurcalamamak gerek. Bir konuda bir arkadaş oradaki ayarlarla oynamış ve sistemi Boot edemiyordu. Zar zor komutlarla çözdürdüm. En son yemin ediyordu bir daha dokunmayacağım diye.![]()
Tabii ki de etkiliyor. Önyükleme anında kapalı olduktan sonra açılmadılar. HWInfo'dan baktığımda sadece 2 çekircek vardı. Ayarladığım değer oydu.Recep Baltaş da her ne kadar önyükleme yazsa da sistem çalışırkenki kullanımı da etkiliyor diye belirtmişti, hatırlıyorum.
Sizin için aradım buldum. Hatırladığım gibi bellek ayarıymış. Yine de aynı ekrandan yapılan bir ayar.Hocam bence alakası yok MSConfig ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.