MSI 1080 Ti Gaming X görüntü sorunu

Ekrem_Abii

Hectopat
Herkese iyi forumlar. Ekran kartımla ilgili bir sorun yaşamaktayım. Kartımı 2018 yılında aldım ve 2 sene boyunca sorunsuz kullanırken geçtiğimiz şubat ayında oyun oynarken bir anda ekrana görüntü vermeyi kesti ve fanlar çok hızlı derece bir anda dönmeye başladı. PC'yi kapatıp açıp oyuna girince bu sorunu vermeye devam etti. Servisi aradığımda bana termal macun sorunu olabilir dediler. Aldım götürdüm 5 gün sonra geri verdiler ve arıza kaydı açmaya gerek olmadığını, termal macun sorunu olup macunun değiştiğini ve genel temizliğinin yapıldığını ve tüm testlerin denenip herhangi bir arıza bulunmadığını söyleyip kartı bana geri verdiler. 2 ay geçmedi kartım aynı sorunu vermeye başladı. Madem macun değiştiyse bu ne sorunu? Sıcaklık en fazla 80 derece oluyor 2K 144 Hz Ultra'da oynuyorum oyunları. Korona virüsü olduğu için servis telefonlarıma da cevap vermiyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim ne olur bilen biri bana yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı